Adem Ceylan THY’ye güllerle veda etti

Türk Hava Yolları’nın başarılı yöneticilerinden Ortadoğu & Kıbrıs Bölgesi’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Adem Ceylan, 11 yıl görev yaptığı kuruma veda etti.

Adem Ceylan THY’ye güllerle veda etti
Adem Ceylan THY’ye güllerle veda etti
GİRİŞ 01.12.2017 14:54 GÜNCELLEME 01.12.2017 15:04

Türk Hava Yolları’nın başarılı yöneticilerinden Ortadoğu & Kıbrıs Bölgesi’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Adem Ceylan, yüzlerce seveninin katıldığı coşkulu bir törenle, 11 yıl görev yaptığı kuruma veda etti.

Özellikle Kudüs ve Helal turizme yönelik projeleriyle kamuoyunun gündeminde yer eden Adem Ceylan, sorumlu olduğu bölgeyi görev yaptığı 3 yıl boyunca üst üste Türk Hava Yolları’nın en çok kâr eden bölgesi haline getirerek dikkatleri üzerine çekmişti.

THY bünyesinde ortaya koyduğu çalışmalarla, özellikle Karadeniz ve Akdeniz bölgelerine direkt seferler başlatarak, Ortadoğu’dan Türkiye’ye gelen turist sayısının artmasına öncü olmuş ve ülke turizmine çok ciddi katkı sağlamıştı.

THY gönüllüsü olarak elimden geleni yapacağım

Törende konuşan Türk Hava Yolları Ortadoğu & Kıbrıs Bölge Sorumlusu Başkan Yardımcısı Adem Ceylan, "İş değişikikliği sebebiyle bugün itibariyle 11 yıldır gururla çalıştığım ortaklığımızdan ayrılıyorum. Şu ana kadar yaptığımız çalışmalarımız zaten en büyük referansımız ancak edindiğim tecrübelerden nacizane birkaç tavsiyede bulunarak sizlere veda etmek istiyorum. Samimiyet ve inanç sahip olmamız gereken en temel hasletlerdendir. Bu nedenle çalışmalarımızda her zaman samimiyetimiz ve o işe olan inancımız önceliğimiz olmalıdır.Her ne kadar fiilen aranızdan ayrılıyor olsam da bundan sonra da her zaman olduğu gibi bir THY gönüllüsü olarak bulunduğum her ortamda bu bayrağın daha yükseklerde dalgalanması için elimden geleni yapacağımı bilmenizi isterim. Belki bir gün tekrardan bu ailenin bir ferdi olmak nasip olur ancak ülkemizin marka değeri ve dünyaya açılan kapısının sizlerin gayretleriyle çok daha iyi yerlerde olması için her daim duacı olacağım" ifadelerini kullandı. 

ADEM CEYLAN KİMDİR?

Adem CEYLAN, 2 Ocak 1981 tarihinde Samsun’da dünyaya geldi. İlköğrenimini Uşak’ta, ortaöğrenimini Samsun Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. 1999 yılında girdiği Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü’nden 2003 yılında mezun oldu. 2010 yılında Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çalışma Ekonomisi Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programını “Havacılık Sektöründe İstihdam ve Çalışma İlişkileri” konulu teziyle tamamlayarak yüksek lisans derecesi aldı. Ceylan halen Sakarya Üniversitesi’nde Çalışma Ekonomisi üzerine doktora çalışmalarına devam etmektedir. 

THY'DEKİ kariyerine başlayan Adem Ceylan, 4 Nisan 2006’da Muhasebe Başkanlığında uzman olarak başladı.THY'nin çeşitli kademelerinde görev alan Ceylan, Ocak 2014’te Türk Hava Yolları’nın Orta Doğu ve Kıbrıs bölgesinden sorumlu Satış Başkan Yardımcısı olarak atandı. Başkan yardımcısı olduğu dönemde 2014, 2015 ve 2016 yıllarında Orta Doğu ve Kıbrıs bölgesi, Türk Hava Yolları’nın en kârlı bölgesi oldu. Ceylan evli ve iki çocuk babasıdır.

Törende THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ve Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mecit Eş de programa katılarak, birer teşekkür konuşması yaptı. Program sonunda Mevlid Kandili vesilesiyle katılımcılara gül takdim edildi.