Yıldız Holding grup hisselerinde alım yaptı

Yıldız Holding grup şirketlerinden Ülker Bisküvi, Bizim Toptan ve Gözde Girişim hisselerinde alım yaptığını açıkladı

Yıldız Holding grup hisselerinde alım yaptı
Yıldız Holding grup hisselerinde alım yaptı
GİRİŞ 17.11.2016 11:16 GÜNCELLEME 17.11.2016 11:16

Yıldız Holding grup şirketlerinin hisselerinde geçtiğimiz günlerde yaşanan satışların ardından, holding dün Ülker Bisküvi, Bizim Toptan  ve Gözde Girişim  hisselerinde alım yaptı.

Medyada geçtiğimiz günlerde Yıldız Holding'e operasyon yapılacağına ilişkin haberler yer almış; Yıldız Holding bu haberlerin gerçek dışı ve kabul edilemez olduğunu belirterek yasal haklarını saklı tuttuğunu açıklamıştı.

Hisselerdeki kayıpların ardından Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, alım fırsatı gördüğünü belirttiği Ülker hisselerinde alım yapmıştı.

Yıldız Holding'den ise bu sabah KAP'a yapılan açıklamada Ülker Bisküvi'nin yanı sıra Bizim Toptan ve Gözde Girişim hisseleri ile ilgili alım yapıldığı belirtildi.

Açıklamaya göre, Yıldız Holding Ülker hisseleri ile ilgili 2.1 milyon adet alım işlemi gerçekleştirirken; alımlar 17.34-17.85 fiyat aralığından yapıldı.

Holding, Bizim Toptan'da ise 10.69-10.77 TL fiyat aralığından 185,000 adet alım işlemi gerçekleştirdi. Holding ayrıca Gözde Girişim  hisseleri ile ilgili olarak da 1.92-1.94 TL fiyat aralığından bir milyon adet alım yaptı.