İTO'dan Sözcü'ye yalanlama!

İTO, Sözcü Gazetesinde yer alan Rıza Sarraf'ın ve Bilal Erdoğan'ın sahibi ya da ortağı bulunduğu firmalara yönelik haberleri yalanladı.

İTO'dan Sözcü'ye yalanlama!
İTO'dan Sözcü'ye yalanlama!
GİRİŞ 17.06.2016 15:59 GÜNCELLEME 17.06.2016 16:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İTO, bugün Sözcü Gazetesinde yer alan Rıza Sarraf'ın ve Bilal Erdoğan'ın sahibi ya da ortağı bulunduğu firmaların odaya ödenmemiş aidat borcu bulunduğuna dair başlıkla yayınlanan haberin gerçeği yansıtmadığını bildirdi

İstanbul Ticaret Odasından (İTO) yapılan açıklamada, "Sözcü Gazetesinde bugün yayınlanan T.C vatandaşı Rıza Sarraf'a ait Roysar Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi, Roysar Altın Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi ile Necmeddin Bilal Erdoğan'ın ortağı olduğu Doruk Izgara Gıda Ticaret Limited Şirketi'nin İTO'ya ödeme süresi geçmiş borcu bulunduğu şeklindeki haber gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

İTO'dan, bugün Sözcü Gazetesinde yer alan Rıza Sarraf'ın ve Bilal Erdoğan'ın sahibi ya da ortağı bulunduğu firmaların odaya ödenmemiş aidat borcu bulunduğuna dair başlıkla yayınlanan haber üzerine şu açıklama yapıldı:

"Sözcü Gazetesi'nde bugün yayınlanan T.C. vatandaşı Rıza Sarraf'a ait Roysar Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi, Roysar Altın Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi ile Necmeddin Bilal Erdoğan'ın ortağı olduğu Doruk Izgara Gıda Ticaret Limited Şirketinin İTO'ya ödeme süresi geçmiş borcu bulunduğu şeklindeki haber gerçeği yansıtmamaktadır. İTO'ya kayıtlı tüm şirketler için geçerli olduğu şekilde; söz konusu üç firmaya da 2016 yılına ait oda aidatı ve munzam aidat tahakkuk etmiştir. Bu aidatlar 2 eşit taksitte ödenecek olup; birinci taksitin son ödeme tarihi 30 Haziran, ikinci taksiti 31 Ekim'dir. Dolayısıyla, haberde belirtilen İTO üyesi 3 şirketin de bugün itibarıyla odamıza ödenmemiş borcu bulunmamaktadır."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Enver Paşa 7 yıl önce Şikayet Et
    kudurdular . ne yapacaklarını ne yazacaklarını şaşırdılar.
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    hala tutmayan politika camur at izi kalsin hala kendi yonettikleri zamanda saniyorlar insanlari kendi kafalari gibi bos kafa saniyolar bu miilleti
    Cevapla
  • trabzon 7 yıl önce Şikayet Et
    vatan haini kişilerin gazetesi allah belasını versin chp ve hdp kahrolsunlar amın
    Cevapla