Ak Partili vekilden önemli kayıp kaçak açıklaması!

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, TBMM Genel Kurulunda ele alınacak Elektrik Piyasası Kanunu Teklifi'ne ilişkin açıklama yaptı.

Ak Partili vekilden önemli kayıp kaçak açıklaması!
Ak Partili vekilden önemli kayıp kaçak açıklaması!
GİRİŞ 01.06.2016 15:31 GÜNCELLEME 01.06.2016 15:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Özkan, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, ahiliğin, millet  olmanın tüm özelliklerini içinde barındıran, Türk milletine has sosyoekonomik bir  düzen olduğunu bildirdi.

Bir gazetecinin Elektrik Piyasası Kanunu Teklifi'ne ilişkin bir sorusu  üzerine Özkan, yapılan düzenlemelerin yanlış anlaşıldığını belirterek, şu yanıtı  verdi:

"Herkes kendi borcunu ödeyecek, kimse kimsenin borcunu ödemeyecek. Bu  bağlamda öyle bir çalışma yapıldı. Bu da bugün yarın genel kurula gelecek. Kayıp  kaçakla ilgili ciddi çalışmalar yapıyoruz. Birçok bölgede elektrik kaçağı fazla,  yüzde 50'leri geçiyor. Bununla ilgili de bakanlık olarak tedbir aldık ve bundan  sonra da bu tedbirler ciddi anlamda devam edecek. Yani eskisi gibi isteyen  istediği gibi kaçak elektrik kullanamayacak. Esnaf ve sanatkara herhangi bir  sıkıntı getirecek yasa değil."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • şeriat 7 yıl önce Şikayet Et
    bi zahmet yapin artik o elektriği kacak kullanip faturayida bize yükleyenlere hakkimi helal etmiyorum. Eğer ahiret inançlari varsa iki elim yakalarinda olacak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Cevapla