Media Markt Turkcell Global Bilgi ile anlaştı

Elektronik market zinciri Media Markt, müşteri ilişkileri yönetimi için Turkcell Global Bilgi ile anlaştı.

Media Markt Turkcell Global Bilgi ile anlaştı
Media Markt Turkcell Global Bilgi ile anlaştı
GİRİŞ 13.12.2014 10:36 GÜNCELLEME 13.12.2014 10:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Media Markt açıklamasına göre, dünyanın en iyi müşteri deneyimi merkezi seçilen ve sektöründe önde gelen teknolojik sistemlere sahip Turkcell Global Bilgi, Media Markt müşterilerine hizmet vermeye başladı.

3 ülkede, 25 lokasyonda 12 bin çalışanıyla yılda 70 milyon müşteriye ulaşan Turkcell Global Bilgi, Media Markt müşterileriyle sosyal medya, telefon ve e-posta ile iletişime geçerek uçtan uca çağrı merkezi hizmeti verecek.

Media Markt Türkiye e-ticaret Direktörü Mehmet Çelikol, trendleri takip eden, yenilikçi ve daima müşteri odaklı bir marka olarak kaliteli hizmet anlayışını her şeyin üzerinde tuttuklarını belirterek, şirket olarak müşteri memnuniyetini sağlamanın öncelikleri arasında yer aldığını ifade etti.

Bu noktada sektöründe lider ve güvenilir olan Turkcell Global Bilgi'yle iş birliği yaparak çağrı merkezleriyle sundukları hizmet kalitelerini bir adım ileri taşımayı hedeflediklerini dile getiren Çelikol, şunları kaydetti:

"Edirne'deki lokasyonunda Media Markt'a özel bir proje alanında hizmet verecek Turkcell Global Bilgi, tüm müşterilerimize her türlü iletişim kanalından destek olacak. Değişen ve gelişen müşteri ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutan ve teknolojik alt yapısıyla sektöründe fark yaratan Turkcell Global Bilgi'nin tecrübesine güvenerek operasyonel mükemmelliğimizi artırmayı hedefliyoruz. Bunun yanı sıra Media Markt'ın ticari ihtiyaç ve stratejilerine göre, önümüzdeki dönemde tele-satış kurulumu çalışmalarıyla yeni projelere imza atmayı planlıyoruz. İş ortaklığımızın her iki taraf için güzel bir başlangıç olduğuna inanıyorum."

Turkcell Global Bilgi Yurtiçi İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Akın Akalın ise şu an yurt içinde ve yurt dışında toplam 25 lokasyonda 6 farklı sektörde faaliyet gösteren 50'den fazla şirkete hizmet verdiklerini aktararak, bir çağrı merkezi olmanın ötesine geçerek şirketlerini müşterilerin stratejik iş ortağı olarak konumlandırdıklarına işaret etti.

Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet yaklaşımları, ihtiyaca özel sektörel çözümleri, teknolojik alt yapıları, yönetim konusundaki uzmanlıkları ve 15 yıllık bilgi birikimleriyle Avrupa'nın teknoloji devi Media Markt'a hizmet veriyor olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşadıklarını kaydeden Akalın, "Stratejik iş ortağı anlayışıyla hizmet vereceğimiz Media Markt'ın ticari ihtiyaç ve stratejilerine göre tüm kanallarda hizmet vererek müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefleyeceğiz. İş ortaklığımızın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum" değerlendirmelerini yaptı.

YORUMLAR 1
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    Hata yapmişlar global bilgi en alt seviyede hizmet veren bir müşteri hizmetleri servisidir çalışanlar iyi bilir.
    Cevapla