Bir fiyat sabitleme kararı daha geliyor

Zincir marketlerin 'fiyat sabitleme' kampanyası diğer sektörlere de yansımaya başladı. Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Başkanı Ramazan Bingöl, ülke çapında fiyat sabitlemesi için çağrıda bulunacaklarını açıkladı.

Bir fiyat sabitleme kararı daha geliyor
Bir fiyat sabitleme kararı daha geliyor
GİRİŞ 12.01.2023 09:56 GÜNCELLEME 12.01.2023 11:54
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin iş dünyasına 'fiyat sabitleme ve indirim' çağrısının ardından kampanyaya restoranlar da katılıyor.

Bloomberg HT'nin sorularını yanıtlayan Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği Başkanı Ramazan Bingöl, bir çalışma yürüttüklerini ve ülke çapında fiyat sabitleme çağrısında bulunacaklarını aktardı.

Derneğe gelen şikayetler arasında en büyük yoğunluğu 'restoran ve lokantalardaki fiyatların yüksek olduğuna dair' olduğunu belirten Bingöl, bu konuda bir çalışma yürüttüklerini dile getirdi.

Enflasyonla mücadele konusunda da dernek olarak en hızlı hareket eden ve fiyatları indiren bir dernek olduklarını aktaran Bingöl, "Şimdi belki indirim yapamayabiliriz ama ilk kez buradan size söylüyorum. Bir çalışma içindeyiz. Ülke çapında fiyatları sabitleme çağrısında bulunacağım" ifadelerini kullandı.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 15
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    devlet doları düşürmediği sürece fiyatlar düşmez
    Cevapla
  • ayşe ilhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sabitlemiyorlar dün akşam bime gittim alşam üzeri peynir yoğurt kaşar peynirin ve daha çok gıda. Fiyatlarının fiyatlarını değiştiriyorlar resmen devleti ve bizleri aldatıyorlar yalancı bunlar zam yapıyorlar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ramazan bingölün Restoranlarına bir gidin bakın baklım fiyatlar nasıl :)). 10 yıl da sabitlese kâfi değil. ( Ramazan Bingöl )
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    malum 3 harfli marketlerdeki sadece sabun fiyatlarına baksınlar zammı bindirmişler. Güya fiyatları sabitlemişler.yahu ithal ürün değil ham maddesi dolarla alınmıyor.nedir bu fahiş fiyatlar .bir de milletin aklı ile alay ediyorlar.
    Cevapla
  • Yorumcunun biri 1 yıl önce Şikayet Et
    zammın adı değişti fiyat sabitleme oldu tabi yersen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle