Bir ilimizde daha petrol heyecanı: Resmi Gazete yayımlandı!

Bir ilimiz için daha petrol arama ruhsatı kararı verildi. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararda Gaziantep il sınırları içinde kalan 61 bin 679 hektar yüz ölçümüne sahip sahada petrol aranacak.

Bir ilimizde daha petrol heyecanı: Resmi Gazete yayımlandı!
Bir ilimizde daha petrol heyecanı: Resmi Gazete yayımlandı!
GİRİŞ 04.12.2022 09:50 GÜNCELLEME 04.12.2022 10:23
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Eande Petroleum Ham Petrol ve Doğal Gaz Arama Üretim Ltd Şti'ye, Gaziantep il sınırları içinde kalan bir saha için petrol arama ruhsatı verildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün Petrol Hakkına Müteallik Kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Eande Petroleum Ham petrol ve Doğalgaz Arama Üretim Ltd Şti'nin, Gaziantep il sınırları içinde kalan 61 bin 679 hektar yüz ölçümüne sahip sahası için 5 yıl süre ile petrol arama ruhsatı verilmesi kararlaştırıldı.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 10
  • Hasan SGK Emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah 5 yıl boyunca 62 bin hektar alan bu ruhsat ile başka kimsenin arama yapmaması için kapatılmamıştır.Eskiden bu senaryoları maden ve petrol arama ruhsatlarında çokça yaşadık.Ruhsatı alıp sahayı kapatıp ruhsat bitiminde çivi çakmadan gidilirdi.Hala daha O eski ruhsatlar varmıdır bilmiyorum ama eskiden 5 yıl değil çok uzun süreli ruhsatlar verilirdi.Neden ruhsat verilmesi için hemen yatırıma başlanma şartı getirilmez anlamıyorum.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı olsun inş. iyide pompaya yansıma bilmemki yansıma nezaman
    Cevapla
  • Burhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Petrol bulunmadı, petrol aranacak diyor haberde.
    Cevapla
  • Hataylı Emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Kamışlı nın karşısında arayın, doğu ve güneydoğu bölgesinde arayın abd boşuna bu bölgeleri karıştırmaya çalışmıyordur... Bence Hatayın körfez tarafınında gemilerle taranması iyi olur...
    Cevapla
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Algı yapma hükümet dediya mart 2023 de dağıtım olacak bilgi sahibi olmadan herşeyi eleştirirsen böyle ortada kalırsın sen git önce inönün para karşılığı adaları sattıkları gibi ingiltereden toprakları 100 milyar $ satmak için kredi getiren kılıçdaroğlunu eleştir yapanları, ülkeye birşeyler katanları eleştirmeyin hain fetöcüler sizi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Süper Haber
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle