Bakan Kurum, New York’ta BM İcra Direktörü ile görüştü

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, BM Habitat İcra Direktörü Maimunah Mohd Sharif ile yapılacak iş birliği alanlarında görüşerek, niyet mektubu imzaladı.

Bakan Kurum, New York’ta BM İcra Direktörü ile görüştü
Bakan Kurum, New York’ta BM İcra Direktörü ile görüştü
GİRİŞ 20.09.2022 11:40 GÜNCELLEME 20.09.2022 11:40

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurul Görüşmeleri için bulunduğu New York'ta, BM Habitat İcra Direktörü Maimunah Mohd Sharif ile bir araya geldi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bakan Kurum ve BM Habitat İcra Direktörü Sharif, yapılacak iş birliği alanlarında görüşerek, niyet mektubu imzaladı.

"NİYET MEKTUBU İMZALADIK"

Kurum, görüşmeye ilişkin, "Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurul Görüşmeleri sırasında BM Habitat İcra Direktörü Maimunah Mohd Sharif ile iş birliği alanlarında yapacaklarımızı konuştuk, niyet mektubu imzaladık. 3 Ekim'de Balıkesir'de yapılacak Dünya Habitat Günü etkinliklerini ele aldık." ifadelerini kullandı.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.