Bakan Yanık açıkladı! Selden etkilenen vatandaşlara 3 bin lira nakdi destek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, İstanbul'daki bazı bölgelerde yaşanan sel baskınlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakan Yanık açıkladı! Selden etkilenen vatandaşlara 3 bin lira nakdi destek
Bakan Yanık açıkladı! Selden etkilenen vatandaşlara 3 bin lira nakdi destek
GİRİŞ 10.07.2022 14:57 GÜNCELLEME 10.07.2022 14:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sağanak yağış nedeniyle yaşanan sel baskınlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Yanık sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "İstanbul’da meydana gelen yoğun yağışlar neticesinde evleri zarar gören ve selden etkilenen vatandaşlarımıza ilk etapta 3.000 TL nakdi yardım yapacağız.

Hanelerimizin nihai zararlarının tespitinden sonra bakanlık olarak hane desteklerimizi devam ettirerek vatandaşlarımızın yaralarını saracağız.

Afetten etkilenen bölgelerde oluşturduğumuz kriz merkezlerimiz aralıksız çalışıyor. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 3
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım sizin gayretlerinizi ve çalışmalarınızı görüyoruz öncelikle bakanlığınız çok önemli konularda çalışmalar yapıyor ancak sizin hızınıza yetişmıyor bir çok müdürlük var Mesela Muğla aile Sosyal hizmetler il müdürlüğü kötü bir yönetime teslim edilmiş durumda insanları zülüm yapıyorlar bu konuda gerekli çalışmayı yapmanızı bekliyoruz sayın bakanım
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul Büyükşehir Belediyesi ödesin hiç bir önlem yok geçen kış karda da hiç bir önlem almadı bu İstanbul Büyükşehir Belediyesi ne iş yapar elçilerle yemek yemekten başka bir işleri yok Eyy İmamoğlu hizmet edeceksin bunun için seçildin sen elçilerle yemek yemek için secçmedi İstanbullu seni
    Cevapla
  • Hasanbb 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakan soyluda 5 ve 10 bin liralık yardım veriyoruz dedi. Bu rakam sizinki dahil mi hariç mi? Çünkü selzedeler için her kuruşun önemi var artık
    Cevapla