Petrol fiyatlarını etkileyecek hamle! Gizli heyet yolladı: S.Arabistan, İsrail, Mısır...

Petrol fiyatlarının her geçen gün arttığı şu dönemde ABD Başkanı Joe Biden'ın sürpriz bir hamlede bulunduğu iddia edildi. Biden'in petrol anlaşması imzalanması için Suudi Arabistan'a gizlice heyet gönderdiği belirtildi.

Petrol fiyatlarını etkileyecek hamle! Gizli heyet yolladı:  S.Arabistan, İsrail, Mısır...
Petrol fiyatlarını etkileyecek hamle! Gizli heyet yolladı: S.Arabistan, İsrail, Mısır...
GİRİŞ 26.05.2022 10:14 GÜNCELLEME 26.05.2022 10:15
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Axios isimli yayın kuruluşunun ABD'li yetkililere dayandırdığı haberine göre, Biden yönetimi dünyada petrol üretimini artırmak ve Washington ile Riyad arasındaki ilişkileri güçlendirmek için bir adım attı.

Ukrayna'dan 'Türkiye' çıkışı: En başarılısı oldu, en yüksek noktaydı!Ukrayna'dan 'Türkiye' çıkışı: En başarılısı oldu, en yüksek noktaydı!

CHP ve HDP'li 2 isimden hain hamle: Finladiya basınına konuştular, akıllara zarar sözler..CHP ve HDP'li 2 isimden hain hamle: Finladiya basınına konuştular, akıllara zarar sözler...

 Süleyman Şah Türbesi ile ilgili kritik gelişme!Süleyman Şah Türbesi ile ilgili kritik gelişme!

"GİZLİ BİR ZİYARET"

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Orta Doğu Direktörü Brett McGurk ve Dışişleri Bakanlığı Enerjiden Sorumlu Müsteşarı Amos Hochstein'in şu anda Suudi Arabistan, İsrail ve Mısır arasındaki bir petrol anlaşması görüşmeleri için Suudi Arabistan'da gizli bir ziyaret gerçekleştirdiği belirtildi.

Son dakika: Çok sayıda ilde eş zamanlı 'Müsilaj' operasyonu!Son dakika: Çok sayıda ilde eş zamanlı 'Müsilaj' operasyonu!

PKK'yı tutuşturan toplantı: Erdoğan liderliğinde kritik kararlar alınması bekleniyor!PKK'yı tutuşturan toplantı: Erdoğan liderliğinde kritik kararlar alınması bekleniyor!

Merakla bekleniyordu: Faiz kararı açıklanıyor! Ekonomistlerin faiz beklentisi ne?Merakla bekleniyordu: Faiz kararı açıklanıyor! Ekonomistlerin faiz beklentisi ne?

"BIDEN, SUUDİ ARABİSTAN İLE YENİDEN YAKINLAŞTI"

Haberde Biden'ın haziran sonundaki Orta Doğu ziyareti kapsamında da Suudi Arabistan'a gitmeyi düşündüğü aktarıldı.

Ayrıca Biden'ın göreve başladığında Suudi Arabistan'ın dünyadan soyutlanması için isteğini dile getirdiği ancak Rusya-Ukrayna savaşıyla ortaya çıkan petrol krizi için de Suudi Arabistan ile yeniden yakınlaştığı savunuldu.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Sami Aydemir 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar Petrol devri kapanıyor bakın bir çok reklamda dünyanın kirlendiği hava sıcaklığının arttığı konuları işleniyor, araçlardaki petrol kullanımının zamnala bitirilmesi ve dünyada muhtemeldir yakın zmanada başlar plastiğe alternatif bir ürün üretilmesi ile petrol ülkeri zora girecek.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    BİDEN'ın Suudilere gönderdiği elçi mesajı : " Küre nerdeeeeee !!?? , hani beraber el bastığımız küre nolduuuu? o küreye çok bel başlamıştıkkk.. Küreeee nerdeeeee...!!???
    Cevapla
  • esas 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi elinde bir baskı aracı da var şu an. Şii yayılmacılığı şu an sünnileri kesiyor olabilir ama iş bitince suuda yönelecektir. İranla ABD gözetiminde görüşmeler bir yere kadar başarılı olmuş. Suuda güvenliği için irana yapılan ambargolarda taviz ile rahatlama yapar. Suud rahat eder petrolü arttırmaya razı gelir. petrol düşer . Rus gelirleri azalır. Daha evvelden Rusu nasıl çökertti ise gene ekonomi ile vurur. Rus çökerse sıra Çine gelir. Tabi ortadoğu da ateş yakması lazım aynı sıra
    Cevapla
  • esad 1 yıl önce Şikayet Et
    şeytan üçgeni işbaşında
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD tüm dünyanın petrole veda ederken fakirlesmesini. Petrol ülkelerinin ise daha zenginleşmesi için elinden geleni yapıyor son dönemindeki petrolü kendi eliyle satılması için Venezüella ile , İran ile bile antlaşmalar yapıyor. Savaşlar çıkarıyordu dünya petrole muhtaç olsun ve en pahalı petrolü bolca satsın milletleri borclandirsin ve yonetebilsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle