THY'den çocuklu ailelere özel kontuar hizmeti

Türk Hava Yolları, çocuklu ailelerinin bilet işlemlerini daha keyifli hale getirmek amacıyla özel tasarladığı check-in kontuarını hizmete sundu.

THY'den çocuklu ailelere özel kontuar hizmeti
THY'den çocuklu ailelere özel kontuar hizmeti
GİRİŞ 06.03.2022 12:56 GÜNCELLEME 06.03.2022 12:56
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İstanbul Havalimanı'nda çocuğuyla seyahat edecek aileler için hazırlanan D kontuarında, ışıklandırılmış bulut motifleri, sek sek temalı zemin uygulaması gibi detaylar bulunuyor.

Burada TGS Yer Hizmetleri çalışanları tarafından karşılanan çocuklu aileler, bilet ve bagaj işlemlerini hızla gerçekleştiriyor.

Ebeveynler işlemlerini yaparken, çocukları da alanda bulunan oyun parkurunda keyifli dakikalar geçirebiliyor. Çocuklarıyla bu hizmeti kullanan yolculardan Mehmet Fatih Korkmaz, uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Eşi Yağmur Korkmaz ve oğluyla seyahat edeceğini belirten Korkmaz, "Daha önce diğer kontuarlarda sıraya giriyorduk. Çocuklu ailelere pozitif bir ayrımcılık olmuş. Sıramız hemen geldi. Normal yerde 10 dakika bekliyorduk. Şimdi işlemlerimizi hemen yaptık. Çocuklar için de iyi olmuş. Beklerken sıkılıyorlardı. Şimdi oynayarak bekliyorlar. Çok büyük kolaylık olmuş" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 6
  • Kayserili 2 yıl önce Şikayet Et
    İşi rast gelsin
    Cevapla
  • TÜRKALP 2 yıl önce Şikayet Et
    Güzel olmuş aileleri çocuklu yolculuklar çok zorluyor fiyatlarıda biraz düşürtseler çocuklu aileler için güzel olacak THY bu işde öncü olur inşallah en azından türk vatandaşlarına fiyat konusunda biraz daha esnek olur sonuçta ülkemizin hava yolu şirketi PEGASUS sen suyu parayla sat hosteslerini bir su için uçağın içinde para bozdurmak için vatandaşlara tek tek soruyorlar para bozabilirmisiniz diye 1 kg fazla valiz ağırlığı çıkınca. Sorun üstüne sorun çıkartıyorsunuz bu uygulamalardan en azından türk halkına borcunuzdan dolayı vaz geçin gerçekten. Çok üzücü ve komik oluyorsuz
    Cevapla
  • Galatasaray'lı 2 yıl önce Şikayet Et
    süpersin thy çocuklarımızı secelim sevgiyi öğretelim
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Farkındalık güzel
    Cevapla
  • Elazigli 2323 2 yıl önce Şikayet Et
    Tm.oldu simdi almanya turkiye yaz tatil biletlerimize adam basi 300 euro daha itelerler. Yemek servisi varmış thy da evet var 2 pismemis kabak dilimi 1 bayat hamburger bir içecek 2 selpak,servis ucreti 100.150 euro.
    Cevapla
  • Kayserili 2 yıl önce Şikayet Et
    Paranız burada çok kıymetli bayılın bir zahmet. Sanki Avrupa'da her şey çok ucuzmuş gibi Thy ye atarlanıyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle