Ziraat Bankası 0.99'dan 36 ay vade ile ihtiyaç kredisi sunuyor! Kredi başvuru şartları

Ziraat Bankası, 0,99 ve 1,29 faiz oranları ile 36 aya varan taksitle İhtiyaç Kredisi veriyor. Banka Sosyal Hayatı Destek kredisi kapsamında müşterilerinin Mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, bisiklet, çeyiz, seramik, kapı, pencere sistemleri birçok ihtiyacın karşılanmasını hedefliyor. İşte Ziraat Bankası kredi başvuru şartları ve detayları...

Ziraat Bankası 0.99'dan 36 ay vade ile ihtiyaç kredisi sunuyor! Kredi başvuru şartları
Ziraat Bankası 0.99'dan 36 ay vade ile ihtiyaç kredisi sunuyor! Kredi başvuru şartları
GİRİŞ 22.09.2020 09:14 GÜNCELLEME 22.09.2020 09:15
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ziraat Bankası, müşterilerinin Mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, bisiklet, çeyiz, seramik, kapı, pencere sistemleri birçok ihtiyacın karşılanması adına düşük faizli ihtiyaç kredisi veriyor. Sosyal Hayatı Destek Katkı Paylı Faturalı Kredi Paketi ve Sosyal Hayatı Destek Faturalı Kredi Paketi kapsamında  0,99 ve 1,29 faiz oranları ile 36 aya varan taksitlerle kredi imkanı sunuyor. İşte Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvuru şartları ve detayları…

 

HalkBank emeklilere 100 bin TL'ye 60 ay vade ile kadar İhtiyaç Kredisi veriyor! Başvuru şartı

ZİRAAT BANKASI SOSYAL HAYATI DESTEK KREDİSİ NEDİR?

Ziraat Bankası Sosyal Hayatı Destek Katkı Paylı Faturalı Kredi Paketi ve Sosyal Hayatı Destek Faturalı Kredi Paketi müşterilerinin ev ihtiyacını karşılamak adına 0,99 ve 1,29 faiz oranları ile 36 aya kadar vade iler minimum 3.000 TL maksimum 30.000 TL'ye kadar sunulan kredi paketi.

 

Sosyal Hayatı Destek Katkı Paylı Faturalı Kredi Paketi

Mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, bisiklet, çeyiz, seramik, kapı, pencere sistemleri finansman ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak, anlaşma sağlanan firmalardan satın alınacak ürünler, azami 36 ay vade ile kredilendirilebilecek.

Sosyal Hayatı Destek Faturalı Kredi Paketi

Kredi anlaşması bulunmayan firmalardan yerli üretim yapan firmalardan satın alacağı mobilya, kahverengi küçük ev aletleri, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri ev tekstil, çeyiz ve bisiklet ihtiyaçlarının uygun şartlarda sağlanması amacıyla; azami 36 ay vade ile kredi kullanılabilecektir.

ZİRAAT BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI

Ziraat Bankası Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi kapsamında anlaşmalı firma ve/veya bayilerden alınması durumunda müşterilenrine 0,99 oranları ile anlaşmalı olmayan firma/bayi/mağazadan alınması durumunda ise yüzde 1,29 faiz oranları ile kredi imkanı sunuyor.

KREDİYE BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası Sosyal Hayatı Destek Kredisi başvuruları Ziraat Bankası şubelerinden ve telefon bankacılığı üzerinden alınıyor.

ZİRAAT BANKASI KREDİ PAKETİ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR 7
  • ali can 3 yıl önce Şikayet Et
    çok sevdiğim , 15 yıl önce ölen dedemin bankada parası kalmış. Çocuklarının haberi yok. Bu sene para hazineye aktarılacakken mecburen arıyorlar babanızın bankada parası var diye. 15 sene içinde para pul oldu tabi ki...... Kim bilir kaç kişinin trilyonlarca lirası var bankada çocuklarının haberi yok.... İşlerine gelmiyor tabiki....
    Cevapla
  • Alicatin 3 yıl önce Şikayet Et
    Alacakları olaydi katikatina cokerlerdi verecek olunca bankanın seni bulmazlar
    Cevapla
  • Recep 3 yıl önce Şikayet Et
    Faiz haramdır.
    Cevapla
  • Asim NALBANT 3 yıl önce Şikayet Et
    Nurettin bey benim açıklamamı iyi okumamışsın ise gir çalış diyorsun. Ben çalışıyorum eşim için hayvan kredisi almak istiyoruz banka vermiyor.ama tüketici kredisi veriyor önce okuduğun< anlamalısın
    Cevapla
  • Gökhan 3 yıl önce Şikayet Et
    İhtiyaç ve konut kredileri kredi kefalet tarafından güvence altında o yüzden alınmaları daha kolay oluyor. Üretmek için aldiginiz kredi ise ticari krediye girdiği için almak zor oluyor.
    Cevapla
  • Asim NALBANT 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben hayvan almak istiyorum eşimin üzerine 40 koyun alaçam.banka devletin düşük faizle verdirdiği krediyi bize vermiyor. İpotek ettirecek mal varlığımız yok diye. Aslında benim maaşım var ama banka ihtiyaç kredisine gelince maaşa ipoteksiz katilsiz kredi veriyor ama iş üretmek için krediye gelince aynı banka işi yokuşa sürüyor. Ve bu durumu anlamak mümkün değil nasıl bir anlayış anlayamadım gitti. Biz hibe değil borç istiyoruz üstelik maaşımız var fakat banka aynı parayı ihtiyaç kredisi olarak veriyor hayvan alırsan sana hayvan kredisi veremem ihtiyaç kredisi al diyor. Bu nasıl bir kamu bankası?????????
    Cevapla
  • Nurettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Birşeyin yoksa işe girip çalışacaksınız ..boş kişiye karşılıksız vermiyorlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle