Uluslararası Finans ve Ekonomi konferansı başlıyor

Uluslararası Borsa İstanbul Finans ve Ekonomi Konferansı (BIFEC), 1-2 Ekim tarihlerinde İstanbul'da başlayacak

Uluslararası Finans ve Ekonomi konferansı başlıyor
Uluslararası Finans ve Ekonomi konferansı başlıyor
GİRİŞ 30.09.2015 11:45 GÜNCELLEME 30.09.2015 11:45

Anadolu Ajansı'nın "Global İletişim Ortağı" olduğu ve bu yıl ikincisi 1-2 Ekim 2015 tarihlerinde The Marmara Hotel'de düzenlenecek Uluslararası Borsa İstanbul Finans ve Ekonomi Konferansı, "Sermaye Piyasalarında Yeni Dönem" başlığı altında yapılacak.
Açılış konuşmasını Borsa İstanbul Genel Müdürü ve Üst Yöneticisi (CEO) Tuncay Dinç’in yapacağı konferansta; alanında uzman önemli akademisyenlerin yer alacağı paralel oturumlar yoğun bir içerikle gerçekleşecek. 

Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Vedat Akgiray'ın yöneteceği konferansın açılış paneline, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Meclis Üyesi Dr. Ahmet Faruk Aysan, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkan Yardımcısı Tevfik Kınık ve Borsa İstanbul Genel Müdür/CEO'su Tuncay Dinç konuşmacı olarak katılacak.

Konferansta ana konuşmacı olarak ise Georgetown Üniversitesi Öğretim Üyesi; Uluslararası Para Fonu (IMF), Dünya Bankası, OECD ve Birleşmiş Milletler gibi uluslararası organizasyonlara danışmanlık yapan Prof. Reena Aggarwal yer alacak.