Bakan Işıkhandan asgari ücret ve refah payı açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, enflasyonla ilgili verilerin oldukça güzel geldiğini vurgulayarak, asgari ücretle ilgili ara zammın gündemlerinde olmadığını belirtti. Işıkhan emeklilerle de ilgili açıklama yaptı.

GİRİŞ 15.05.2024 13:35 GÜNCELLEME 15.05.2024 13:38
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Vedat Işıkhan

"EKONOMİK VERİLER İYİYE GİDİYOR"

Işıkhan, asgari ücrete ilişkin soru üzerine, ekonomik verilerin iyi gittiğine dikkati çekerek, "Aralık ayındaki düşüncemiz neyse aynı şekilde devam ediyor. Enflasyonla ilgili verilerimiz oldukça güzel geliyor. Hiçbir ara zam gündemimizde yok" dedi.

EMEKLİLERE REFAH PAYI

Vedat Işıkhan, "Temmuz ayında emekliye ekstra bir refah payı olabilir mi?" sorusuna ise "Şu an her şey için çok erken, temmuzu bekleyelim" yanıtını verdi.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Alawere dalawere 1 ay önce Şikayet Et
    Bence önceki siyasiler ne yaptıysa onu yapın. Secim öncesi tencere, araba anahtarı, daire anahtarı vaadinde bulunun, gercekten toplum sizi daha çok sevecek! Doğru tesbit; anlayana sivrisinek saz, anlamayana sazı ... anlamaz
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Kademeli emeklilik hakkımızı istiyoruz inşallah sayın bakanım
    Cevapla
  • Bencil 1 ay önce Şikayet Et
    Ne hakkı lan söyle bakalım ne hakkı bir bitmediniz 11 şehir yok oldu kim yapıyor şehri senin babanimi durmadan kademeli hakkiymis gidin CHP'den isteyin o verir bencil
    Cevapla
  • Savo59 1 ay önce Şikayet Et
    Memura var eee işçiye niye yok
    Cevapla
  • iso 1 ay önce Şikayet Et
    10 Bin aldığım maaş zaten şimdiden 6 Bine düştü, tazının taşanın peşinden koşması misali emekli devamlı artan fiyatların peşine koşuyor... YORULDUK ARTIK...
    Cevapla
  • Humsuruklu 1 ay önce Şikayet Et
    Hani oy verdiğin CHP'li baskanlarin veriyordu 10 daha .git onlardan işte geçti Bolu'nun pazari
    Cevapla
  • Alperen 1 ay önce Şikayet Et
    Aslında genel olarak baktığımızda temel gidaya zam geldiği için millet askeri ücretin yükselmesini istiyor.Onumuz kurban zannetmiyorumki bu sene satış olsun ha zarar etmez ama İstanbul'a mal çok az gelir mazot pahalı.Bankalardaki temettü,prim performans olayı kalkmalı sadece ikramiye ve düzgün maaş olmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle