Bakandan müjde! 1 milyon kişi faydalanacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ege ve Akdeniz'de 1 milyon emeklimizin tatil yapması sağlanabilir.Bunun için çalışma yapıyoruz" dedi.

Bakandan müjde! 1 milyon kişi faydalanacak
Bakandan müjde! 1 milyon kişi faydalanacak
GİRİŞ 02.04.2017 11:55 GÜNCELLEME 02.04.2017 11:57
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 12 milyona yakın emeklinin standardını yükselttiklerini belirtti. Sabah gazetesinden Erhan Öztürk'ün haberine göre emeklinin promosyonunun verilmesi için eski bakan Süleyman Soylu'nun süreci önemli bir noktaya getirdiğinin altını çizen Müezzinoğlu, "Biz son noktayı koyduk. Emekli vatandaşlarımız için yeni bir çalışma yapıyoruz. Türk Hava Yolları (THY) ile desteklenerek Ege ve Akdeniz'de 1 milyon emeklimizin tatil yapması sağlanabilir. İlk etapta 1 milyon emekli vatandaşımızın tatil yapabilmesi için turizimcilerle görüşüyoruz. Turizmcilere diyoruz ki 'Ege ve Akdeniz'de ekimden marta kadar tesislerinizi kapatıyorsunuz. Bu aylarda bir hedef olarak 1 milyon emeklimize bir hafta, 10 günlük paketlerle külfetini kaldırabileceği önerilerle hizmet sunun" dedi. Türkye'nin 17 Nisan sabahı yeni bir döneme gireceğini belirten Müezzinoğlu, "İstikrar ve güven tesis edilecek. Güçlü demokrasinin yanında güçlü bir sistem de ortaya çıkacaktır" dedi.

CHP'nin referandum sürecinde aslı astarı olmayan yalanlarla milletin kafasını bulandırmaya çalıştığını belirten Müezzinoğlu, "Kendi çocuklarını milletvekili yapacaklar' cümlesi çok ayıp bir cümle. Bir tane örneği yok. Bütün vaktimizyalana ve yanlışa cevap vermekle geçiyor" dedi. 

YORUMLAR 21
  • mehmed 7 yıl önce Şikayet Et
    bütün çalışanlarla aynı işi yapan taşeron işçi 240 saat çalıştırıp 1400 tl vermek adeletmi sayın bakanım?
    Cevapla
  • Serdar sarı 7 yıl önce Şikayet Et
    Güzel hoşda, milletin aklıyla alay diyorlarya, Allah biliyor bu siyasetçilerin işi hesap vakti çok zor......
    Cevapla
  • aydın 7 yıl önce Şikayet Et
    biz EYTlileri emekli etde biz tatil yapacak yeri buluruz sn bakan
    Cevapla
  • CCC 7 yıl önce Şikayet Et
    İşçi ne olacak işçi. Dede maaşı babanne maaşı şimdi de tatil maaşı. Bu işçi gebermeye mahkummu. Bin liradan aşağı ev yok burda maaş 1400 tl.
    Cevapla
  • Sessiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Benim bundan anladıgım bu senede turist gelmeyecek otelleri yerli turistle doldurmaya calışacaklar yani döviz girdisi olmayacak TL deger kaybedecek büyük ihdimalle malesef durum bu gibi gözküyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle