Emeklilikte yaşa takılanlar eylem yaptı

Emeklilik için prim gün sayısını doldurarak yaşı beklemek zorunda kalan bazı vatandaşlar, Kadıköy’de bir araya gelerek yürüyüş yaptı.

Emeklilikte yaşa takılanlar eylem yaptı
Emeklilikte yaşa takılanlar eylem yaptı
GİRİŞ 08.06.2014 14:39 GÜNCELLEME 08.06.2014 14:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Emeklilik için prim gün sayısını doldurmasına rağmen yaşı bekleyenler, ‘Emeklilikte Yaşa Takılanlar’ adı altında bir araya geldi. Kadıköy Belediyesi’nin önünde toplanan grup üyeleri, ellerinde pankartlarla emeklilik sistemini protesto etti. Eyleme katılan vatandaşlar, “Ben uzun zamandır bekliyorum. 13 yaşından beridir SGK’ya prim ödüyorum. Emeklilik için yaşı beklenmem isteniyor. Ben sadece haklarımı istiyorum” dedi.

Eylemciler daha sonra Kadıköy meydana kadar slogan atarak yürüdü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Valla bu eylemi gidin AB,ye yapın?.... ....Mezarda emekliliği ilk Ecevit hükümeti AB ,yasalarına göre getirdi..kısaca ak parti hükümetine kadar AB,ye girme hayalinin bir şartı olarak tüm hükümetlerin önüne kondu, insanlar o zamandan bu yana eylem yapıyor?..ama yanlış yerde yapıyor?..istikamet doğru AB...
    Cevapla
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    emiriniz olur.. nedense, devletten maaş almak için kadiköy,şişli,cihangir,çankaya,kordon,bakırköy,yalova zenginleri ve tuzu kurular ayaklanıyor.kanuna uymak istemiyorlar .beyaz turk sayarlar kendilerini de,bizim gibi,göbek kaşıyan, CVsi olmayan,makarnayla beslenen çizgili pijama ahalisi ve ekibi,bunların her dediğine başustune dememizi isterler. hem oy vermezler,hem de tayyip, dediklerimizi yapsın derler.. emriniz olur tabi..işimiz sizi mutlu etmek zaten..
    Cevapla