Rusya'dan Türkiye'nin açıklamasına tepki

Rusya Devlet Duması Tarım Komitesi Başkanı, Türkiye’nin domates açıklamasına tepki gösterdi.

Rusya'dan Türkiye'nin açıklamasına tepki
Rusya'dan Türkiye'nin açıklamasına tepki
GİRİŞ 10.08.2017 16:56 GÜNCELLEME 10.08.2017 18:21
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Duması Tarım Komitesi Başkanı Vladimir Kaşın, Rusya’nın tarım ürünleri kısıtlamalarını kaldırmaması halinde Türkiye’nin karşılıklı tedbir almaya hazır olduğuna dair açıklamasına ilişkin, Türk partnerlerinin aşırı adım atmak yerine sorunları görüşme masasında çözmeye çağırdı.

RT’ye konuşan Kaşın, “Karşılıklı olarak faydalı ve en uygun rejimleri bulmak için gereken imkanlarımız var. Türkiye’den buğday, mısır gibi Rusya’nın tarlalarında yetiştirilen bir sürü tahıl türleri sevk ediyoruz. Sorunu abartmak değil, çözmek gerek. Tüm detayları dikkatle incelemek, karşılıklı anlayışa varmak lazım“ dedi.

Mevcut durumun ikili görüşmeler yoluyla çözülebileceğini dile getiren Kaşın, “Bu görüşmeler yoluyla çözülemeyen, yeni kriz durumların yaratılmasını gerektiren bir sorun değildir“ diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 23
  • ..... 6 yıl önce Şikayet Et
    Bakar mısınız? Fetöcular hortlamiş. Ne zamandır böyle saçma sapan yorumlar konuşmalar pek azdı.
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bakıyorumda fetöcüler dadanmış buraya. Rusya domates almazsa sizde buğday ve mısır almayın, sanki ülkede üretim yapacak yer yokmuş gibi.. Bize verilen sözleri kimse tutmuyor, ne AB, ne ABD ne de Rusya, aklınız varsa çalışır Türkiye'yi dünyaya rezil etmezsiniz.
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Domates dediler başka birşey demediler
    Cevapla
  • deryam366 6 yıl önce Şikayet Et
    rusya çok doğru davranmış türkiye yine zararlı ve avrupanın yemeyeceği malları yutturmaya çalışmış ama yemezler bu da türkiyenin zoruna gitmiş gitmesin hem kendi vatandaşına hem e dış ülkeye adam gibi ürün satsın ki bir daha istesinler adımız iyi şekilde duyulsun markamız iyi şekilde anılsın
    Cevapla
  • Muammer 6 yıl önce Şikayet Et
    Ruslar haklı Türkiye olayı abartıyor. Adamlar çiftçiler serada domates için kredi aldı dışardan alırsak batarlar diyor.Bizimkiler hala almazsan ben yapacağımı bilirim.Adamları delirteceksiniz sonunda.
    Cevapla
  • Haci 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah seni ruslarla hasretsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle