1 milyon Rus Türkiye'ye mecburen gelecek

Rusya Eğitim Kültür ve İşbirliği Derneği Başkanı Rizayeva,, “En kötü ihtimalle 1 milyon Rus vatandaşı yine Türkiye’de olacak” dedi.

1 milyon Rus Türkiye'ye mecburen gelecek
1 milyon Rus Türkiye'ye mecburen gelecek
GİRİŞ 26.12.2015 06:39 GÜNCELLEME 26.12.2015 14:38
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Rusya Eğitim Kültür ve İşbirliği Derneği Başkanı Rimma Rizayeva, Türk ve Rus evliliğinden oluşan 250 bin aile bulunduğunu söyledi.

Bunların anneannesi, babaannesi, halası ve teyzesi bulunduğunu belirten Rizayeva, “En kötü ihtimalle 1 milyon Rus vatandaşı, yaz aylarında yine Türkiye’de olacak” dedi.

Kendisinin hem Türk hem de Rus vatandaşı olduğunu ifade eden Rizayeva, “Biz bu yaşanan gerginliklerin bir an önce bitirilmesini istiyoruz. Bu gerginliği fırsat bilen İsrail ve Yunanistan, Rus turistlerin kendi ülkelerine gelmesi için davet ve kampanyalar yapıyor. Rusya ile Türkiye arasında dostluk olmalı, sohbet, muhabbet olmalı. Gerginliğin hiçbir ülkeye faydası yok. Türkiye’den ev alan Ruslar da var. Onlar henüz evlerini satmadı. Onlar da tatil için Türkiye’ye gelecektir” diye konuştu.

YORUMLAR 7
  • Özkan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir sene bize gelmesin Yunanistana gitsinler de bizim ne kadar ucuza tatil yaptığımızı birkez daha anlasınlar. ertesi sene sayı en az %20 artar. Bizim yapmamız gereken bir sene kemer sıkmak sonrasında da bunlara fiyatlara zam geldi deyip %30 fiyat arttırmak.
    Cevapla
  • yasaklayın 8 yıl önce Şikayet Et
    rusların türkiyede tatil yapmasını ve alım satımlarını önleyin, havaiye gitsinler.
    Cevapla
  • Vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Hepsini keselim.
    Cevapla
  • baskentli 8 yıl önce Şikayet Et
    Aç ruslar Türkiye sizin için cennet tabi...
    Cevapla
  • el mahkum 8 yıl önce Şikayet Et
    seve seve de olsa geleceksiniz :) çünkü elinizz mahkum, beter olun inşaallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle