Ağaoğlu’nun lüks projesi 10 dakikada göl oldu

Ağaoğlu’nun Ümraniye’de bulunan projesine 10 dakikada göl geldi. Pencereden dışarı bakan site sakinleri ise gözlerine inanamadı.

GİRİŞ 17.06.2014 15:35 GÜNCELLEME 17.06.2014 18:38
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış


Kenan Biter'in haberi

Son günlerde ani bastıran sağanak yağışlardan milyonlarca liralık daireler yapan ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu’nun projesi de nasibini aldı.

Ağaoğlu’nun Ümraniye Esenşehir'de bulunan projesi dün öğlen saatlerinde gerçekleşen 10 dakikalık yağış sonrası görenlerin gözlerine inanamayacağı bir görüntünün ortasında kaldı.

4 BİN KİŞİLİK SİTENİN ''GÜNEŞ''İ GİTTİ


İnanılması güç olay Ağaoğlu İnşaatın 2008 yılında tamamladığı İstanbul’un Anadolu Yakası’nda Ümraniye'de yer alan bin dairelik 4 bin kişinin yaşadığı lüks sitesi Eltes Güneşi’nde yaşandı.  

DIŞARIYA BAKANLAR GÖZLERİNE İNANAMADI

Dün öğlen saatlerinde yağan 10 dakikalık yağmur lüks sitede adeta olağan üstü hal ilan edilmesine yol açtı. Yağış sonrası dışarıdan gelen sesler üzerine pencerelere koşan site sakinleri ise gördükleri manzara karşısında adeta dehşete düştü.

SULAR ALTINDA KALDI

Şiddetli yağışla beraber lüks sitenin sosyal tesisleri ve otoparkı insan boyuna ulaşan sel sularının altında kalırken gölü olmayan sitede yapay bir göle kavuşmuş oldu. Yağış sonrası oluşan sel sadece sitenin dışını değil kapalı otoparkı da vurdu. Otoparkta bulunun birçok lüks aracın sulara gömüldüğü belirtildi. Lüks sitenin asansör sistemleri de yağış sonrası tamamen çökerek çalışamaz duruma geldi.



TEK TESELLİ CAN KAYBI OLMAMASI

Sel faciası sonrası yaşananları şaşkınlık içinde mahsur kaldıkları evlerinden izleyen site sakinlerinin tek tesellisi ise can kaybının yaşanmaması oldu. Çünkü okulların tatil olmasından ötürü gün içerisinde çok sayıda çocuğun oyun alanlarında oynadığını belirten site sakinleri ani yağış sonrası ailelerin çocuklarını erken davranarak bölgeden uzaklaştırarak olası bir can kaybını önlediğini söylüyor.

AĞAOĞLU PERSONELİ HARIL HARIL ÇALIŞIYOR

Öte taraftan site sakinleri yaşanan facia sonrası oluşan zararın nasıl telafi edileceğini düşünürken, tüm bu gelişmeler üzerine harekete geçen Ağaoğlu personeli ise suları tahliye etmek ve oluşan hasarı gidermek için dünden beri harıl harıl çalışıyor.

kenan.biter@haber7.com

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 11
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    bence bu haberde art niyet var zaten bu yazim cikmaz ise percinlenmis de olur. simdi agaoglu ile o su baskininin iliskisi ne yada neden istanbulda o kadar yeri su basar iken sadece buranin hemde sirket adi verilerek kotu reklami yapilmis teksey sorucam o sitenin su tahliye kanallari yok ise kanalizasyona yeterli sayida baglanti yapilmamis ise tamam agaoglu hatali ya hersey olmasi gereken gibi ise ve sadece sehrin kanalizasyonu bu yagisi kaldirmayacak boyutta ise ne olucak ki son gunlerde istanbulda o kadar cok baskin oldu ki gorduk sehrin yagmur suyu tahliyesinde en az trafik kadar buyuk sorunlari var
    Cevapla
  • mehtap dalgalı 9 yıl önce Şikayet Et
    yusuf islam lütfen anlamadan konuşma . geçen bir çöplük haberi vardı ve başbakan oraya konuşmaya gittiğinde orayı görünce nedir bu şehrin ortasındaki rezalet diye sitem etti ve daha sonraki haberde 99 yıllık çöp sorunu çözüldü diye çıktı ve ben şunu söylemiştim 99 yıllık pisliğin kalkması için başbakanın oraya gelip o pisliği görüp söylemesimi gerekiyordu dedim neden bu işlerin muhattabları işlerini düzgün yapmıyorlar orada alt yapının kontrol edilmesinin sorumlusu sende olabilirdin şimdi sen değilde başbakanmı suçlu olacaktı bırakın lütfen sokak jargonu ile "he he" demeyi başbakanı savunuyor gibi yapmayı başbakanı savunacak kişi işini düzğün yapar ve ona laf getirtmez ben başbakana değil gecesini gündüzüne katan bu adama laf getirtn insanlara kızıyorum anlayana...
    Cevapla
  • sadık yavaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne trilyonları be kardeşim. 450 bin liralık sıradan bir site. Haber öyle yapılmış ki sanki sinpaş Avangarden ..... Oraya para verip alan garibanlara üzülüyor orum.....
    Cevapla
  • yusuf islam 9 yıl önce Şikayet Et
    mehtap dalgalı. yaw he he erdoğan erdoğan..
    Cevapla
  • mehtap dalgalı 9 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi tek suçlu agaoglumu?. buna bu şekilde müsaade eden kim?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle