Benzine 12 kuruş zam geldi

Benzinin litresine 12 kuruş, gazyağının litresine 11 kuruş zam geldi.

Benzine 12 kuruş zam geldi
Benzine 12 kuruş zam geldi
GİRİŞ 24.01.2014 17:03 GÜNCELLEME 24.01.2014 17:12
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Akaryakıt türlerinden benzin ve gazyağı fiyatlarına zam geldi. Zamlı fiyatlar gece yarısından itibaren devrede! Gazyağının litresi 11 kuruş, benzin türlerinin litresi 12 kuruş yükseldi.

Zamlardan sonra 95 oktan benzin de 5 TL seviyesini aştı.

YORUMLAR 37
  • Radyo Mevlana 10 yıl önce Şikayet Et
    yazının devamı .... keşke ile olmuyor 1500 tl den aşağı yapamıyorlar ise zamda koymayacaklardı, millet önceki hükümetleri hep zamları yüzünden eleştirirdi, önceki hükümet zamanlarında mutfak tüpüne işte şu kadar zam geliyordu günlük deniliyordu, peki soruyorum şimdi mutfak tüpü kaç tl ?? 80 küsür tl değil mi? neden o zamanlardaki zamları eleştirenler şimdi meydanlarda yok ?? yani ne demekmiş kardeş, bazıları hayatını yaşarken, zamları umursamıyor keşke keşke keşke diye laflar sarfediyor :))
    Cevapla
  • Radyo Mevlana 10 yıl önce Şikayet Et
    murat kalsin kardeşimizedir yazımız .... tüp kaç tl ? benzin kaç tl ? elektrik kaç tl ? maaşlara gelen zam milletle alay eder cinsindendir, durmadan herşeye zam geliyor, millet maaşlara gelen zammı görmüyor, çünkü gelen zam misliyle diğer zamlara gidiyor, bak kardeşim, ben engelli aylığını az görüyorum, çünkü şu ana kadar herşeye zam geldi kaç aydır engelli aylıklarına zam gelmedi, engelliler zor durumdalar, eskiden hiç verilmiyordu demişssin, haklısın eskiden verilmiyordu, ama diyorum, herşeye misliyle zam gelir iken neden bu gelen zamları millet görmeden diğer gelen zamlara gidiyor bu paralar ? maaşlara verilen zam göz boyamak içindir, işte maaşlara yüzde bilmem ney zam yaptık, deniliyor, peki elektrik,su,tüp,benzin, mutfak tüpü vs... bunlara kaç tl zam yapıldı bunu düşünmüyormusun ??
    Cevapla
  • murat kalsin 10 yıl önce Şikayet Et
    radyo mevlana ya. sen maaşlara zam yapılmıyor ifadesini kullandığından maaş zammını belirtim . ikinci olarak senin o az gördüğün engelli aylığı eskiden hiç verilmiyordu, ve yine bu hükümet zorunlu olarak engelli çalıştırma kanunu çıkartandır ben karşılaştırmamı eskiye nazaran yaptım yoksa mevcut şartlar altında elbette yeterli değil keşke asgari ücret 1500 tl den aşağı olmasa ve sosyal yardımlar yüksek olsa...
    Cevapla
  • Radyo Mevlana 10 yıl önce Şikayet Et
    araştırmanı istiyorum kardeşim. kardeş öyle bir söz sarfetmişssin ki görenler engelliler aylık 2000 tl maaş alıyor zannedecek, engelli maaşlarını bi araştırmanı istiyorum senden, aylık kaç tl alıyorlar ? engelli kişiye 3 ayda bir 900 veya 1000 tl veriliyor + her ayda 730 tl bakım aylığı dersek, 3 ayda bir alıyor engelliler senin aylık aldığın o 1,500 veya 1,700 tl maaşı, yani insaf diyorum sana insaff, 730 tl aylık alıyor, kira,elektrik,su,yiyecek,hastane masrafları vs.. giyecek bile zor, sen en az 1500 tl maaş alıyorsun Rabbim helalinden çok versin, elektrik,kira,su,hastane masrafları dokunmuyor + o 730 tl maaşı olanlarda olmayan gezme tozma keyfine bakma var sende, ama sen öyle bi laf söylemişssin ki engelliler çok rahat yaşıyor, sana bir diğer yorumda da dediydim demeye devam ediyorum ne kadar aldığını bilmiyorum ama o paranın hepsini bırak 730 tl ile aileni geçindirmeye çalış gör bakalım yetiyor mu o para sana
    Cevapla
  • Radyo Mevlana 10 yıl önce Şikayet Et
    yazımın devamıı ... . kardeşimmm sen devlet memurusun memurlar zam yapmıyor diye bir söz sarfettik mi biz ?? Allah için konuş bak Allahın adını anıyorum 730 Tl ile aileni geçindir geçindirebiliyorsan geçindirde göreyim, en az 1,500 maaşla ev geçindirmekte ne var ?? hee sana soruyorum ne var en az 1,500 tl ile aile geçindirmek, engelli bakım maaşı 730, Allah için o aldığın para ne kadar bilmiyorum ama aldığın parayı hepsini kullanma 730 tl ile 1 ay geçin geçinebiliyorsan 1 kere dene ve gel bana öyle söz söyle tamam mı ??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle