3 milyar TL'lik tasarrufun sırrı anlatılacak

Ana felsefesi zamandan stoğa, işçilikten malzemeye her türlü israfı önleyerek karlılığı artırmak olan yalın yönetim yaklaşımını benimseyen ve öğrenmek isteyen profesyoneller Yalın Zirve'de bir araya gelecek.

3 milyar TL'lik tasarrufun sırrı anlatılacak
3 milyar TL'lik tasarrufun sırrı anlatılacak
GİRİŞ 18.09.2013 17:11 GÜNCELLEME 18.09.2013 17:11

2 - 3 Aralık 2013 tarihlerinde Bursa'da gerçekleştirilecek Zirve'de, yalınlaşarak 5 yılda 3 milyar TL tasarruf sağlayan şirketlerden 27'sinin yetkilileri kürsüye çıkacak.

Zirve'de Yalın Global Network CEO'su John Shook, General Electric Global Yalın Genel Müdürü Todd Waterman ve McKinsey eski Global Yalın İş Yöneticisi Peter Willats da konuşmacı olacak.

Japonya'da Toyota'da doğup bugün dünyada on binlerce şirketin felsefesi haline gelen "yalın yönetim yaklaşımı"nı Türkiye'ye kazandıran Yalın Enstitü Derneği tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen Yalın Zirve, 2-3 Aralık 2013'te, Bursa Hilton'da gerçekleştirilecek. Türkiye'den yalın ilkeleri benimseyerek tasarrufa ulaşmış farklı sektörlerden 27 şirketin üst düzey yöneticilerinin konuşmacı olacağı Yalın Zirve, uluslararası arenadan da önemli isimleri kürsüye çıkaracak.

Zirve'nin bu yılki ana konuşmacısı Amerika Yalın Enstitüsü ve Yalın Küresel Ağı (Lean Global Network) Başkan ve CEO'su John Shook olacak. Yalın enstitülerin kurucusu Jim Womack'tan başkanlık bayrağını devralan ve dünyanın sayılı yalın dönüşüm liderlerinden biri olan Shook, iki farklı oturumda konuşmacı olacak. Ayrıca General Electric Yalın Genel Müdürü Todd Watermann ve eski Mckinsey Global Yalın Yöneticisi, şimdiki bağımsız yatırımcı ve strateji uzmanı Peter Willats da deneyim ve öngörülerini paylaşacak.

Katılım için http://2013.yalinzirve.org.tr/ adresinden kayıt yaptırılabiliyor.