Reel'in e-bilet gişeleri İnnova'dan

Farklı ihtiyaçlar için tasarladığı kiosk ürünleri ile sektörünün lideri Kiosk İnnova, dünyanın en büyük sinema zincirlerinden biri olan Dubaili Reel Sinemaları için özel kiosk üretti.

Reel'in e-bilet gişeleri İnnova'dan
Reel'in e-bilet gişeleri İnnova'dan
GİRİŞ 30.07.2013 14:23 GÜNCELLEME 30.07.2013 14:27

Dubaili sinemaseverler İnnova'nın kiosklarıyla biletlerini hızlı bir şekilde alabilecekler.

Türk Telekom Grup Şirketi İnnova'nın ‘self servis cihaz' pazarındaki lider markası Kiosk İnnova, yurt dışına teknoloji ihraç etmeye devam ediyor. Kiosk İnnova markası ile başta Ortadoğu olmak üzere, uluslararası alanda birçok şirketin self servis cihazlarını sağlayan İnnova, son olarak dünyanın en büyük sinema zinciri Reel Sinemaları için özel kiosklar üretti. Reel Sinemaları'nın Dubai'nin en büyük alışveriş merkezi olan Dubai Mall'daki salonlarında izleyiciler artık biletlerini Kiosk İnnova'nın kioskları üzerinden alacaklar. 
Uzun kuyruklara son

Reel sinemalarında kullanılan, tasarım, üretim ve donanımı Kiosk İnnova tarafından geliştirilen bilet kioskları sinemanın kurumsal kimliğine uygun renklerde tasarlandı ve giydirildi. Sinemaseverler, 17 inç boyutundaki alt ekrandan film, salon ve koltuk seçimlerini yapabilirken, 19 inç büyüklüğündeki üst kısımda bulunan ikinci ekrandan filmlerin fragmanlarını, Reel sinemalarının ve diğer firmaların tanıtım filmlerini ve reklamlarını sesli bir şekilde izleyebiliyor. Bu kiosklar sayesinde gişe önlerinde oluşan uzun kuyruklar önlenerek, gişelerin iş yükü azaltılıyor.

Kiosk İnnova markası ile uluslararası alanda ses getiren projelere imza atmaya devam ettiklerine dikkat çeken İnnova Kiosk ve Otomasyon Çözümleri Direktörü Ahmet Kebabçıoğlu, "Hayata geçirdiğimiz başarılı projeler sayesinde Kiosk İnnova markamızın uluslararası alanda bilinirliği gün geçtikçe daha da artıyor. Dünyanın en büyük sinema zincirlerinden birisi olan Reel Sinemaları'nın, uluslararası biletleme yazılımıyla entegre çalışabilen kiosklarımızı tercih etmiş olması, pazardaki bilinirliğimizin en önemli göstergesi. Reel sinemalarına markamızla değer katarak, uluslararası referanslarımıza bir yenisini daha eklemiş olmaktan dolayı çok mutluyuz" dedi.