‘Ayaklarım kırılsaydı da o toplantıya gitmeseydim’

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik kapatılan TUSKON ve üye şirketlerine yönelik 86 sanık hakkında açılan davanın 3. duruşması yapıldı.

‘Ayaklarım kırılsaydı da o toplantıya gitmeseydim’
‘Ayaklarım kırılsaydı da o toplantıya gitmeseydim’
GİRİŞ 26.10.2017 10:41 GÜNCELLEME 26.10.2017 10:41
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

FETÖ'nün iş dünyası yapılanması TUSKON'a yönelik 86 sanık hakkında açılan davada savunmasını yapan tutuklu sanıklardan Yüksel Nalbant, "Ayaklarım kırılsaydı da TUSKON toplantısına gitmeseydim. Ellerim kırılsaydı da alkışlamasaydım" dedi.

Boydak eski yöneticilerinin de bulunduğu 68 sanıklı davada ise FETÖ'nün Kayseri'deki kasası Mali Müşavir Mehmet Fındık ise, ByLock kullandığına yönelik belgeler üzerine "ByLock'u ben kullanmadım ve indirmedim. Ev telefonum WiFi'ye açık olduğu için bir misafir indirmiş olabilir" dedi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 10
  • Yüksel 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH yahudi ve hıristiyanları sırdaş edinmeyin buyuruyor. bilmiyorum demeyin hainleri ALLAH affetmez adalet geçde olsa yerini bulur unutmayın.
    Cevapla
  • Z£¥N£P 6 yıl önce Şikayet Et
    sizler cahil insanlar değilsiniz veya çocuk değilsiniz kimin. ne olduğunu gayet te iyi biliyorsunuz milleti yargıyı bu şekilde kandiramazsiniz .
    Cevapla
  • hakkı 6 yıl önce Şikayet Et
    ama gittiniz ve bedel ödeyin .
    Cevapla
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    bu yurtdışı çalışan birtakım ting tank kuruluşlar adına yazı yazan anlı şanlı yazarlarımız vardı. atıp kesiyorlardı. kim adına yazı yazdıkları zaten malum. hain şebekenin CIA elemanı. bir bakıyorsun en öndeler, her köşebaşında sanki dünyayı onlardan başka bilen yok. ABD de hazırlanan ne kadar komplo teorileri varsa bu ülke adına yazdılar çizdiler. Bu ülkeyi tiyatro sahnesi gibi oynadılar. Bu millet ve devletimiz de onları oynatıyor.
    Cevapla
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    orada alkış tutanların hemen hemen hepsi bilerek ve isteyerek bu alkışı yapmıştır. istisnalar harici birçoğu bu ihanet şebekesinin içinde oldular. bu ağlaşmalar, pişmanlıklar biraz sahte geliyor. kimse bu ihaneti unutmayacak, hele 17-25 Aralıktan sonra buraya katılanlar hiç de masum olamaz bence. birçok insan bunun şaka olduğunu zannetti. Ya devletin başındakini sevmeyebilirsin fakat bile bile bunların peşinden gitmek, bu inat niye. adamların hizmet ettiği direk istihbarat ve ihanet hareketi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle