4 işadamına PKK'ya destekten tutuklama kararı

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütü PKK'ya destek sağladıkları gerekçesiyle iş adamlarına yönelik başlatılan soruşturma devam ediyor.

4 işadamına PKK'ya destekten tutuklama kararı
4 işadamına PKK'ya destekten tutuklama kararı
GİRİŞ 04.07.2017 10:33 GÜNCELLEME 04.07.2017 11:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya finans sağladıkları gerekçesiyle 4 iş adamının tutuklanmasına karar verildi. Tutuklanan işadamları arasında inşaat firması sahipleri olduğu belirtiliyor.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan iş adamları emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye çıkarıldı. 

Savcılık sorgularının ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen iş adamları Mehmet Ç., Celalettin B., Nihat S. ve Fırat B., "terör örgütü PKK'ya finans sağlamak" suçundan tutuklandı. 

Söz konusu isimlerden Celalettin B., inşaat sektörde faaliyet gösteren bir şirketin sahibi. Nihat S. ise, gıda sektöründe faaliyet gösteriyor. S'nin marketler zinciri bulunuyor. Mehmet Ç.'nin de inşaat sektöründe faaliyet gösterdiği anlaşıldı.

KAYNAK: AA, HÜRRİYET
YORUMLAR 4
  • hajı zeçii 6 yıl önce Şikayet Et
    PKK'ya desteği dbakırda aramayın. İstde sebze meyve halleri, antalyada otel sektörü, izmirde belediye ihaleleri ankarada meclis eksenli arayın
    Cevapla
  • Millet bekliyor 6 yıl önce Şikayet Et
    pkk çakallarına ne zaman sıra gelecek diye. fetö cüler gibi pkk lılarda devletten temizlenmeli Vatandaş soruyor fetö terörist pkk apo terörist değilmi ?
    Cevapla
  • Ali Erdal 6 yıl önce Şikayet Et
    Ha şöyle. Hele şükür. PKK 'nın mali destekçileri için de, arama tutuklama çıkarılır mıymış ? Hayret ya hu. Her şehirde bunların daha daha kodamanları var. Hele, bir gidin üzerine bakalım. Savcı beyi de tebrik ederiz. Allah muini olsun
    Cevapla
  • Ekrem 6 yıl önce Şikayet Et
    Herhalde bugün aklınız başınıza geldi
    Cevapla