Ünlü işadamı ölümden döndü

Maslak Büyükdere Caddesi Sarıyer istikametinde kontrolden çıkan beton mikseri araçlara çarparak devrildi. Kazaya karışan ünlü iş adamı Erdal Aksoy kazadan yara almadan kurtuldu.

Ünlü işadamı ölümden döndü
Ünlü işadamı ölümden döndü
GİRİŞ 05.10.2016 17:08 GÜNCELLEME 05.10.2016 17:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul Maslak'ta şoförünün hakimiyetini kaybettiği beton mikseri dehşet saçtı, 6 arabayı ezdikten sonra devrildi. Kaza saat 11.00 sıralarında Maslak Büyükdere Caddesi Sarıyer istikametinde meydana geldi. Beşiktaş'tan Sarıyer istikametine giden Hasan Mutlu'nun kullandığı beton mikseri henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı refüje çıkan, MOBESE direğini deviren bir ağacı kökünden söken beton mikseri 6 araca çarptıktan sonra devrildi.  Vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan yaralıları araçlardan çıkardı. 

ERDAL AKSOY KAZA'DAN YARA ALMADAN KURTULDU

Kazaya karışan araçlardan birinin içinde bulunan iş adamı Turcas Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Aksoy olaydan yara almadan kurtuldu. Kaza sonrası olay yerine gelen Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek "Beton mikseri çok hızlı bir biçimde yolun karşı tarafına geçerek önüne gelen araçlara çarpıyor. Şuan bir ölü 7 yaralı var. Yaralılar hastaneye kaldırılmış durumda. Sevindirici olan Erdal Aksoy'da aracının içinden yara almadan kurtulmuş gözüküyor" dedi.

YORUMLAR 4
  • --- 7 yıl önce Şikayet Et
    öbür ölenler insan değil mi
    Cevapla
  • Muammer çatal 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen hemen dikkatimi cekti sevinmis diger olen ne peki
    Cevapla
  • Volg 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu mikser terörüne birileri dur desin artık.hem hızlı gidiyorlar,hemde yokuş çıkarken arkalarından elinden dolayı beton döküp asfaltı mahvediyorlar
    Cevapla
  • vatansever hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Şuan bir ölü 7 yaralı var. Yaralılar hastaneye kaldırılmış durumda. Sevindirici olan Erdal Aksoy'da aracının içinden yara almadan kurtulmuş gözüküyor" dedi.!!! adama bak vatandas olmus o zenginin kurtulduguna seviniyor
    Cevapla