En çok ceza kesen polis ödüllendirilecek!

İstanbul trafiğinde en çok ceza kesen polislere ödül verilecek. Trafik kurallarına uymayan sürücüleri yakalayan memurların başarısı, ya maaşına yansıyacak ya da tayin kolaylığı sağlayacak.

GİRİŞ 01.12.2012 14:54 GÜNCELLEME 01.12.2012 15:02
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

İstanbul polisi, trafikte kural ihlali yapan sürücülere göz açtırmıyor. Emniyet şeridi ihlali yapanlara, izinsiz siren sistemi kullananlara ceza yağıyor. İstanbul'da trafik kurallarına uymayan sürücüleri yakalayan polis memurlarına ise ödül verilecek.Memurların başarısı, ya maaşına yansıyacak ya da tayin kolaylığı sağlayacak.

KAYNAK: NTVMSNBC.COM
YORUMLAR 15
  • sadet oğuz 11 yıl önce Şikayet Et
    polislerin hayatıyla oynuyorsunuz. yeni atanmış bekçi murtaza tiplemekri var araöları peşinde dolaşıyor ne zaman hata yapacakta ceza yazıcam diye ...ey yetkililer yanlış anlaşılmasın ama bu poislerin hayatıyla oynuyorsunuz benden söylemesi
    Cevapla
  • mustafa 11 yıl önce Şikayet Et
    kodamanlara kesebilecekler mi. ben daha görmedim kestiklerini..
    Cevapla
  • mirages 11 yıl önce Şikayet Et
    eyvah eyvah... şimdi ayvayı yedik :))
    Cevapla
  • küsay 11 yıl önce Şikayet Et
    biz bu zihniyetle. kural ihlali yapan sürücülere polis ceza yazacak deniliyor , milletin yazdıklarına bak ,azıcık olan aklını ,biraz kullanda ceza yeme ,ceza yeyincede tek suçlu polis :))) cehalet bu olsa gerek ,10 yıldır araç kullanıyorum tek cezam yok!!! bu ülke ,bu zihniyet yüzünden geri kaldı işte,ben hastanede çalışıyorum kaza yapıpta acile 2 büklüm geldiğinizdede aynı şeyleri konuşabilecekmisiniz ,kendinize sorun bakalım.kendi ülkesinin polisini sevmeyenin dağdaki teröristen farkı yoktur ,oda taş atıyor sizde atıyorsunuz fark yok..eve hırsız girse ,kaza yapsanız , başınız belaya girdiğinde hangi polise sarılacagınızı şaşırıyorsunuz !!!başınıza gelince görürsünüz.. (polis değilim )
    Cevapla
  • CENGAVER 11 yıl önce Şikayet Et
    polis resmi oto ile yanlış yapar kuralları ihlal eder ancak lüks jeep sahiplerine ceza kesmez garibana keser !. trafikte terör estirenleri gören yok, bangır bangır ses sistemleri, ekzoslar, yolun ortasına park edenler, şeridinden gitmeyenler, özellikle reno cilo cular ve tofaşcılar trafik düşmanı her türlü trafik kurallarını ihlal ediyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle