Tatili bekleyenler, dul ve yetime müjde

Bakanlar Kurulu'nun ardından açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kurban Bayramı'nda tatilini bekleyenlere ve emekli, dul ve yetimlere müjde verdi.

Tatili bekleyenler, dul ve yetime müjde
Tatili bekleyenler, dul ve yetime müjde
GİRİŞ 08.10.2012 19:49 GÜNCELLEME 09.10.2012 00:10

Bakanlar Kurulu'nun ardından açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kurban Bayramı'nda tatilin 6 gün olduğunu söyledi. Arınç, "Arefe günü tatil edildi. 29 Ekim de tatile eklendi. Köprü ve otoyollar da 6 gün boyunca boyunca ücretsiz" dedi. Arınç, emekli, dul ve yetim aylıklarının bayram öncesi ödeneceğini de sözlerine ekledi. Tatil, 24 Ekim'de başlayacak; 29 Ekim'de bitecek.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulundu. Arınç, Arefe gününün de tatil edildiğini belirterek, 29 Ekim'le birlikte bayram tatilinin 6 gün olduğunu söyledi. Arınç, emekli, dul ve yetimlerin maaşlarının bayram öncesi ödeneceğini bildirdi. Arınç, "Otoyol ve boğaz köprüleriyle belediyelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz veya indirimli olması da, otoyol ve boğaz köprüleri için 24 Ekim akşamından başlayarak diğerleri için de 25 Ekim'den başlayarak istifade edilmiş olacak" dedi.