Memur-Sen ve Hak-İş 1 Mayıs'ta Konya'da

Memur-Sen Başkan Vekili Günay Kaya ve Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, 1 Mayıs’ı birlikte kutlaması konusunda görüş birliğine vardı.

Memur-Sen ve Hak-İş 1 Mayıs'ta Konya'da
Memur-Sen ve Hak-İş 1 Mayıs'ta Konya'da
GİRİŞ 02.04.2015 13:12 GÜNCELLEME 02.04.2015 13:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Buna göre, MEMUR-SEN ve HAK-İŞ, 1 Mayıs’ı Konya’da kitlesel bir biçimde birlikte kutlayacak.

Konu ile ilgili şu açıklama yapıldı:

"1 Mayıslar emek hareketinin birlik, mücadele ve dayanışma günü olarak tüm dünyada yıllardır kutlanmaktadır. 1 Mayıslar, ekmek, barış ve özgürlük taleplerinin yükseldiği günlerdir.  MEMUR-SEN ve  HAK-İŞ ve olarak, Konya başta olmak üzere 81 ilde 1 Mayıs'ı taleplerimizi ilettiğimiz bir gün olarak kutlayacağız.

MEMUR-SEN ve HAK-İŞ, 1 Mayıslarda verilecek mesajların içeriği ve gücünün önemine inanmaktadır. HAK-İŞ ve MEMUR-SEN, 1 Mayıs’ın işçilerin, memurların; emeklilerin, işsizlerin, kadınların, gençlerin, çocukların, yaşlıların, kısacası toplumun tamamının sorunlarının dile getirildiği ve çözüm önerilerinin sunulduğu bir platform olmasından yanadır.

Bütün sivil toplum örgütlerini, işçisiyle-memuruyla, genciyle-yaşlısıyla, kadınıyla-erkeğiyle bütün halkımızı Konya başta olmak üzere bütün illerde gerçekleştireceğimiz 1 Mayıs kutlamalarına katılmaya ve taleplerini dile getirmeye davet ediyoruz."

YORUMLAR 1
  • taseron 9 yıl önce Şikayet Et
    gezeceğinize taşeron çalışanlara bir çözüm getirsinler seçimden önce yazıklar olsun
    Cevapla