Enerji Bakanlığı'ndan kesinti açıklaması

Enerji Bakanlığı yetkilileri Türkiye genelindeki elektrik kesintileri için '15 yıldır böyle bir şey yaşanmadı' açıklamasını yaptı.

Enerji Bakanlığı'ndan kesinti açıklaması
Enerji Bakanlığı'ndan kesinti açıklaması
GİRİŞ 31.03.2015 11:27 GÜNCELLEME 31.03.2015 12:22
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Türkiye genelinde meydana gelen elektrik kesintisi pekçok alanda hayatı olumsuz etkiliyor. 

Hürriyet'e açıklama yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yetkilileri, 15 yıldan beri ilk kez böyle ülke genelinde elektrik kesintisi olduğunu söylediler.

Yetkililer, “Otoyol olarak tabir edilen büyük hatlarda sıkıntı var. Kesintinin nedeni araştırılıyor. İlk izlenimler arızanın Ege bölgesi kaynaklı olabileceğini ortaya koyuyor. Arızanın giderilmesi için bütün olanaklar seferber edildi” dediler.

KAYNAK: NEŞE KARANFİL - HÜRRİYET
YORUMLAR 12
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    15 yıldan beri ilk defa oluyorsa,demek şimdiki yönetim de elektrik işlerini kontrol etmekte pek başarılı değil,özelleştirmeninde etkisi olabilir,zaten bir ülkede sık sık elektrik kesintisi olursa,herşeyin elektriğe bağlı olduğu zamanda ekonomi çöker,işten çıkarmalar olur,fabrikalar ,işyerleri zor durumda kalır,bu da yönetimin sonu demektir.
    Cevapla
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    bir sabotaj olamaz mı,PKK eylemcilerinin yemediği halt yok biliyorsunuz.
    Cevapla
  • karaşahin 9 yıl önce Şikayet Et
    Elektrik Telekom gibi hayati sektörlerin özelleştirilmesi böyle olaylara yol açar. Acilen çok sıkı denetim sistemi kurulmalı veya devlet bünyesine alınmalı.
    Cevapla
  • Barış 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülke 13 yıldır fiilen savaşta zaten. Askeri vesayet, yargı vesayeti, paralel yapı, terör vs derken vuruşa vuruşa bu noktaya geldi Ak Parti., şimdi de direkt olarak ekonomiyi hedef alanlarla
    Cevapla
  • şarj 9 yıl önce Şikayet Et
    Demekki 15 yıldır yatmışsınız?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle