Başbakan, Gündoğdu ile 1 saat görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'yu kabul etti.

Başbakan, Gündoğdu ile 1 saat görüştü
Başbakan, Gündoğdu ile 1 saat görüştü
GİRİŞ 15.05.2014 19:47 GÜNCELLEME 15.05.2014 19:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Başbakanlık Resmi Konutu'nda, basına kapalı gerçekleştirilen görüşme, yaklaşık 1 saat sürdü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • OĞUZHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Gördüğüm en duyarlı ve Devlet malına zarar vermekten kaçınan vatansever bir sendikacıdır.. Sayın süleyman ceyhan. Yorumunuzdan anlaşıldığı üzere size demek ki 'ortalığı karıştıran yakıp yıkan bir sendikacı' lazım iyi olabilmesi için! Taksimde ortalığı karıştırması mı lazım? Yoksa gezide 10 ağaç(güya) için ortalığı yakıp yıkıp devlet malına zarar vermesi mi lazım?! Diğer vatansever(!) ve çalışanı gözeten(!) sendikacılar bunu yaptı! Aralarında böyle bir fark var!
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    syn GÜNDOĞDU şimdiye kadar gelen en dürüst sendikacıdır !. sağduyuludur diğrrleri solcu olduklarından ancak sol duyuları olur!
    Cevapla
  • nihat sen 9 yıl önce Şikayet Et
    bile bile. süleyman insan karşısındakini kendisi gibi görürmüş herhalde aynaya bakarak yazmışsın.Müslüman elinden dilinden emin olunan kişidir nasıl böyle bir yorum yaparsınız. Adam bu zor zamanda gitmeyecek de ne zaman gidecek. Siz sendikacılığı yanlış biliyorsunuz sendika düşmanlık, teröristlik değildir. Taksime gidip de milletin camını mı kırması lazımdı. Yazık yazık
    Cevapla
  • süleyman ceyhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bile.. Bu adam sendika başkanı falan değil,bu adam hükümetin payandası vesselam.Sendikacı çalışanların yanında yeralır,bu garibim önümüzdeki seçimlerde bir kıyı-köşe kapabilmek için bütün memursen üyelerini satmıştır vesselam.
    Cevapla