Koç ailesinin acı günü!

İş adamı Vehbi Koç'un damadı Nusret Arsel, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Koç ailesinin acı günü!
Koç ailesinin acı günü!
GİRİŞ 18.01.2014 13:04 GÜNCELLEME 18.01.2014 13:25
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nden yapılan açıklamada, Vehbi Koç'un en büyük çocuğu Semahat Arsel'in eşi Dr. Nusret Arsel'in 1 Ocak'tan itibaren hastanelerinde tedavi gördüğü ve bugün vefat ettiği belirtildi.

Nusret Arsel, 1922 yılında doğdu. Ankara Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Paris Üniversitesi'nden iktisat doktorası aldı. 1953'den beri Koç Grubu'ndaki birçok şirketin kuruluşunda bulundu.

Nusret Arsel'in eşi Semahat Arsel, Mart 2013 itibariyle Forbes dergisinin yaptığı araştırmaya göre, 3,2 milyar dolar servetiyle Türkiye'nin 2. dünyanın ise 423. zengin ismi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 12
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ Bismillahirrahmanirrahim . yanlış bilmiyorsam müslüman müslümanın kardeşidir . kardeşinin ayıbını acığa cıkarmak deyil örtmek rabbim katında makbul olan davranıştır . . islam dini kardeşlik hukuku ile alakalıdır... bahsi gecen zatın aslen ne olduğu malumdür bu sebeple tamtam kardeş benim dedimle sorun alakasızdır...
    Cevapla
  • tamtam 10 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem Tosun. İslam'da 'günah araştırma' diye bir şey varmı kardeşim?
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ Bismillahirrahmanirrahim . hurşit dilaver . sanırım gözümüzün içine bkarak dalga geciyorsunuz . bahsettiyin zat bu ülkede o bahsini ettiyin şeyleri hayır için yaptını sanıyor san bir şey diyemem . çikolata veripde bu ülkeye sahiplenmeleri çoçuk gibi kanmak ne diyeyim . koç ailesi yapyığı hayırları övecegine birazda hgünahlarını araştırmanı tafsiye ederim..
    Cevapla
  • kerim can 10 yıl önce Şikayet Et
    saron. zamanlama manidar , SARON ve KOC , ALLAH RAHMET EYLESIN diyemicem !
    Cevapla
  • selim kurt 10 yıl önce Şikayet Et
    namazı kılınır mı. peygamber efendimiz ölürken arkasında 1 tane altın bırakan bir kişinin cenaze namazını kılmamıştır.. kendisi de mescitte cemaat ile namaz kılarken namazını bozup koşarak eve gider ve yastığının altındaki iki altını hemen sadaka olarak birine verir ve gelip mescite namaza devam ettikten sonrada şimdi rahat rahat namazımı kıldım der..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle