Memur-Sen'den 'ek ödeme' açıklaması

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Çalışma Bakanı Faruk Çelik'ten öğretmenler için ek ödeme sözü aldıklarına dair sosyal medyada çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Memur-Sen'den 'ek ödeme' açıklaması
Memur-Sen'den 'ek ödeme' açıklaması
GİRİŞ 04.08.2013 17:40 GÜNCELLEME 04.08.2013 17:40
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ahmet Gündoğdu, sendikacı olduğunu unutup sosyal medya temsilciliğine soyunanların asli görevini ve sorumluluklarını hatırlaması gerektiğini söyledi.

Bazı internet haber sitelerinde Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'ya atfedilen 'Bakan'dan öğretmene ek ödeme sözü' başlıklı haber üzerine açıklama yapan Gündoğdu, kendisinin, söz konusu haberde ifade edilen, 'Bakan Faruk Çelik'ten öğretmenlere ek ödeme sözü aldığına' ilişkin bir açıklamasının olmadığını ifade etti.

Öğretmenlere ek ödeme alınması konusunun, önem verdikleri bir konu olduğuna işaret eden Gündoğdu, toplu sözleşme sürecinde birçok konu gibi bu konunun da ısrarlı takipçisi olduklarını ancak bu tür haberlerin medyaya servis edilmesinin art niyetli, yetkili sendikanın elini açık eden, süreci tıkayan ve bu konuda sonuç almayı güçleştiren bir etki yapacağını belirtti.

Gündoğdu, açıklamasında, genelde memurların, özelde öğretmenlerin menfaatlerinden ve kazanımlarından yana olduğunu iddia eden tüm kesimlerin, bu tür manipülatif hareketlerden uzak durmasını, kendi açıklamaları dışındaki haber ve yorumlara itibar edilmemesini, sendikacı olduğunu unutup sosyal medya temsilciliğine soyunanların da asli görevini ve sorumluluklarını hatırlamasını istedi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 11
  • mehmet dakrani 10 yıl önce Şikayet Et
    geçen dönemki gibi memuru satma. ayrıca ben de öğretmenim ve çalıştığım bunca yıl boyunca öğretmenlerin çoğunluğunun aldıkları ücreti hakketmediklerini gördüm. Eğitimle uğraşacakları yerde hep siyasi işlerle ve ideolojilerini dayatmakla uğraşıyorlardı. O yüzden zaten bunca yıldır eğitimin kalitesi yerlerde sürünüyor. bu 10 yıllık bir zamanda oluşan bir şey değil ben öğretmen oldum olalı bu böyle. yani 18-19 yıldır bu hep.daha öncesini tabii ki bilmiyorum
    Cevapla
  • mehmet dakrani 10 yıl önce Şikayet Et
    geçen dönemki gibi memuru satma. diyen zatı muhteremlere. diyelim ki o çok beğendiğiniz, sendikacılığı siyasi platform haline getiren sendikacılarınız gibi masadan kalktı. ne olacağını bekliyordunuz. şu anda karşılaştığınız durumdan daha iyi bir durumla karşılaşacağınızı mı sanıyorsunuz. Sizin sendikacılarınızın erbakan döneminde meydanlara inip askeriye ile beraber darbeyi savunduğunu ne çabuk unuttunuz, çok değerli okumuş(?) tayfası...Sendikacılarınız sendikacılığı bırakıp darbe savunuculuğuna soyunmuşlardı. ben de memur-senin icraatlarının bir çoğundan memnun değilim ama gerçekçiyim. şu anda aldığınız bir çok hakkı memur-sen masadan kalkmadığı için alıyorsunuz bunu da biliyor musunuz aklı evveller....
    Cevapla
  • Kürşat Kadir ALPEREN 10 yıl önce Şikayet Et
    zihniyet meselesi. Sayın Gündoğdu öğretmenleri çalışmadan para kazanan insanlar olarak gören zihniyetin ürünü. Aynı zihniyetten yani. Bu nedenle niye bakandan ek ödeme istesin ki? Aslında öğretmeni öğretmenler de o şekilde görüyor. Kendi meslektaşlarını çalışmayan insanlar olarak gördükleri için bu zihniyeti (Eğitim-Bir Sen'i) eğitim kolunda yetkili sendika yapıyor. Hal böyle olunca aldığınız para çok bile. Şimdi diyecekler ki; asgari ücretliye göre çok tabi ki. Allah(c.c.) asgari ücretliye sabır versin.
    Cevapla
  • Psycho 10 yıl önce Şikayet Et
    Ünlü bir düşünür demiş ki. Öğretmene ek ödeme namusumuzdur...
    Cevapla
  • m.ömeroğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    başkan bakana sorar mısınız?. Öğretmenler ikinci sınıf veya kaşık düşmanı memur olarak mı görülüyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle