Bakan Yıldız uyardı: O parayı ödemeyin!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, vatandaşlardan kesinlikle elektrik sayaç parası vermemelerini istedi.

Bakan Yıldız uyardı: O parayı ödemeyin!
Bakan Yıldız uyardı: O parayı ödemeyin!
GİRİŞ 25.06.2013 11:00 GÜNCELLEME 25.06.2013 12:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Enerji Bakanı Taner Yıldız, "TBMM 'de yaklaşık 3 ay önce karar aldık. 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren vatandaşlar sayaç paralarını ödemeyecekler diye. Ama baktık ki o tarih beklenmeden şuanda sayaçları değişen vatandaşların ghak mahrumiyeti oluşmasın diye Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu bir karar aldı. 21 Haziran'dan sonra sayacı değişen vatandaşın sayaç parasının ilgi dağıtım şirketleri ödeyecek. Ben de buradan bir kez daha sesleniyorum. Vatandaşlarımız sayaç paralarını ödemesinler. Vatandaşlarımız yüzünden böyle bir yükü kaldırıyoruz. Bundan sonra bu paraları ödemesinler" açıklamasında bulundu. 

Gezi Parkı olaylarını da değerlendiren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız,  "11 yılda yapılan uğraşıların 11 günde elimizden çıkması istendi ama biz buna müsaade etmeyiz" dedi.

YORUMLAR 6
  • çetin 10 yıl önce Şikayet Et
    bizi tepeden ynetmeyi nezaman bırakacaksınız.. elektirik dağıtım şirketleri işin ihalesini alır almaz elektirik saatlerimizi değiştirdi. parasını vermedik elektiriklerimiz kesildi. sayaç bakımı adı altında 60 tl istediler. halbki yeni sayacı 40 tl ye değişiyordu. mecburen bu deli dumrullara sayaç paralarını verdik. şimdi çıkmış neyi vermememizi söylüyorsun. sen nerenin bakanısın. bu valiler illerde ne işten sorumlular. ve aynı zamanda yeni şirketler sözleşmeleri gereği kesintisiz kaliteli elektirik vermek zorunda oldukları halde elektiriklerimiz 70 li yıllardaki gibi kesiliyor. BİMER. ve diğer yetkili yerlere elektronik posta attım gelen cevap ilgili bakanlığa bildirilmiştir. ne yaptınız sayın bakan. bizim sayaç paralarımızı derhal vereceksiniz. şirketleriizdende ister alın ister almayın.aksi takdirde hükümete dünya hakkımı helal etmiyorum.
    Cevapla
  • hüseyin şahin 10 yıl önce Şikayet Et
    ÖDEYENLER İÇİN SAYIN BAKANA ÖNERİ. Sayın Bakanımıza önerim şudur ki; Sayaç parası ödeyen abonelerin mağdur olmamaları için kullandıkları elektriğin faturasından para miktarı kadar düşülsün.
    Cevapla
  • Erdoğan Metin 10 yıl önce Şikayet Et
    Atı Alan Üsküdarı geçti Bakan ama göremeyen bey !. Kaç ay önce kaç kez izah ettik (elektrik kurumunda böyle bir uygulama var yetkililer neden ilgilenmiyor, illaki mahkemelik oluncamı haklar geri alınmalı diye) güç elinizde iken kullanamayan diğerleri gibi vasat bir bakansınız. Neden vatandaşa bunu sakın ha ödemeyin diyorsunuz ve vatandaş ile kurumları karşı karşıya getiriyorsunuz? desenize o kuruma ''BU PARAYI ALAMAZSINIZ'' diye, ama sizlerde ne o kuvvet nerede o güç... şimdi bazıları yine üstteki ayıbı görmeden akam kesecek. yazık çok yazık..
    Cevapla
  • kaan aslan 10 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakan. Sizde ankarada yaşıyorsunuz. Neredeyse tüm ankaranın sayaçları son birkaç ay içinde değişti. Değiştikten ve millet paraları ödedikten sonra niye yapıyorsunuz bu açıklamayı? Acaba ihale yaparken başka şartlar mı vardı?
    Cevapla
  • sadık almacı 10 yıl önce Şikayet Et
    sayaç parası. biz daha önce sayaç parası verdik onları neden geri alamıyoruz acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle