'Hakkını ararsan belanı bulursun' bankacılığı!

Hakem heyetine başvurarak 6 yıldır ödediği ücreti geri almaya hak kazanan Şeref Meteoğlu, 'ceb'ine gelen mesajla şoke oldu. Banka Meteoğlu'na 'aidatı vereceğiz ancak kartınız da iptal ediyoruz' cevabı verdi.

'Hakkını ararsan belanı bulursun' bankacılığı!
'Hakkını ararsan belanı bulursun' bankacılığı!
GİRİŞ 03.12.2012 07:25 GÜNCELLEME 03.12.2012 11:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Osman Hökemen'in haberi

Al aidatını ver kartını

Kredi kartına aidatta son nokta... Hakem heyetine başvurarak 6 yıldır ödediği ücreti geri almaya hak kazanan Şeref Meteoğlu, 'ceb'ine gelen mesajla şoke oldu; aidatı vereceğiz ancak kartınız da iptal

Banka kartlarına ödenen aidatlarla ilgili tartışmalara bir yenisi daha eklendi. Yalova'da yaşayan Şeref Meteoğlu yaklaşık bir buçuk ay önce Hakem Heyeti'ne başvurarak 6 yıldır müşterisi olduğu bankanın yıllık aidatları geri ödemesini talep etti. Meteoğlu hukuk mücadelesini kazandı ancak beraberindeki gelişmeler karşısında hayrete düştü. Çünkü bankası kart aidatlarının kendisine geri ödeneceğini ancak politika gereği kartının iptal edildiğini bildirdi.

BORCUM DA PEŞİN Mİ

GELİŞMEYİ cep telefonuna gelen mesajla öğrenen Meteoğlu, 'Yıllardır  kredi kartını kullandığım, kredi çektiğim ve borçlarımı zamanında hatta önce ödediğim banka, gönderdiği mesajla kartımı iptal etti' dedi.

ÖDEDİĞİM aidatlar halen iade edilmedi' diyen Meteoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: Şimdi çektiğim kredinin borcunun ne olacağını merak ediyo rum. Onları da dedikleri gibi kampanyaları iptal ederek peşin mi isteyecekler, yoksa eskisi gibi mi ödemeye devam edeceğim. Tek taraflı olarak sözleşmeye aykırı hareket ediyorlar.

Banka - müşteri ilişkisi 'cep'te bitti

BANKADAN Şeref Meteoğlu'nun telefonuna gelen mesajda 'Kredi kartı ücretiniz/ücretleriniz Hakem Heyeti kararı ile iade edilmiştir. Kredi kartınız ve varsa bağlı talimat/ kampanyalar ise politikamız gereğince iptal edilmiştir' deniliyordu.

 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 7
  • ismail yabar 11 yıl önce Şikayet Et
    ne anlatıyorsunuz. kardeşim yüz defa yazdım bunu bankalar kaynağa çevirdi..bende başvurdum iş bankasına 150 tl istedi arşivden çıkarmak için ama sözleşmede küçük bir madde olduğunu bu yüzden hiç kimsenın alamadığını söyledi ordaki memur ama isterseniz şansınızı bir deneyin dedi :ddd koşulsuz kuralsız geri vermesi lazım....ama bunuda kendilerine gelir olarak dönüştürdüler helal olsun
    Cevapla
  • Mehmet Ziya 11 yıl önce Şikayet Et
    banka ve gsm terörü. millet sürekli kazıklanıp duruyor hakkını aramak o kadar zor ki! yalnız hükumetin bu suç işlenebilirliğini ortadan kaldırması gerekiyor. adam öldürmede nasıl ölen hakkını arayamıyor fakat devlet suçlunun peşine düşüyorsa, halkımı soyamazsın deyip bu hırsız teröristlerin peşine düşmeli. hem banka kullanmayı zorunlu kılıyorlar hem de bizim sürekli kazıklanmamıza göz yumuyorlar. alternatif bir sistem geliştirin ki bunların elinden kurtulabilelim. devletin bankası bile böyle ben ne diyeyim kimi kime şikayet edeyim!
    Cevapla
  • Emre GÜL 11 yıl önce Şikayet Et
    para nasıl bankalar tarafından yaratılır. bizi bu tür meselelerle oyalasınlar, ama onlar yatırılan her fiziksel paranın 9 katını kredi verip para kazansınlar. yani 1 malı 1den fazla kişiye satıp hapse girmeyen tek meslek bankacılıktır. bence para nasıl yaratılır bir araştırın.
    Cevapla
  • 1299 11 yıl önce Şikayet Et
    akıllı olursak bunları dize getirebiliriz ancak. . aidat ücreti almayana ya da çok makul düzeyde alan bankaların kartları var. herkes onlara yönelse bunlar bu terbiyesizliği yapamaz. ama genel olarak tavrımız "gelin" gibi. hem ağlar hem gideriz. hem şikayet eder, hem kapısında kuyruk oluruz.
    Cevapla
  • murat sengul 11 yıl önce Şikayet Et
    bankalar nederse o oluyor hak ediyoruz. bize müstehak bunlar oh oluyor işte aynı dert bendede var müşteri hizmetlerini arıyorum kart ücretini geri vermiyoruz ne isterseniz onu yapın diyorlar ben anladım ki bundan kurtulmanın tek yolu bu pisligi kullanmamak artık kullanmıyorum 2 aydır dükkandada müşterilerin kartlarına zorluk cıkartıyoruz çekmesinler diye...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle