Albaraka Akademi'ye prestijli ödül

Albaraka Akademi, Brandon Hall Group tarafından “İnsan Sermayesi Yönetimi Ödülleri” kapsamında ödüle layık görüldü.

Albaraka Akademi'ye prestijli ödül
Albaraka Akademi'ye prestijli ödül
GİRİŞ 30.11.2015 11:35 GÜNCELLEME 30.11.2015 11:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Banka açıklamasına göre, Türkiye’nin ilk katılım bankası olan Albaraka‘nın 2013 yılında kurduğu ve çalışanlarının kişisel gelişim ve eğitim platformu olarak tasarlanan “Albaraka Akademi” platformu, analiz ve araştırma şirketi Brandon Hall Group tarafından “İnsan Sermayesi Yönetimi Ödülleri” alanında verilen “Sosyal/İşbirliğine Dayalı En İyi Eğitim Programı Uygulaması” ödülüne layık görüldü.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Albaraka Genel Müdürü Dr. Fahrettin Yahşi, eğitim sektörünün en prestijli ödüllerinden birini almaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, bankacılık faaliyetlerinde gelişime açık uygulamalara önem verdiklerini ifade etti.

YORUMLAR 1
  • Tuğrul 8 yıl önce Şikayet Et
    Katılım Bankalarını müslümanlar yeterince tanımıyor. Araştırma yapmayan ön yargılı kişiler de katılım bankasının hizmetlerini (kar payı, konut finansmanı vs) faize kılıf uydurmak olarak niteliyor. oysa ki bu bankaların fetva kurulları var. Hayreddin Karaman, Hamdi Döndüren, Ahmet Mahmut Ünlü, Mehmet Talu ve daha nice alimler var fetva veren. İslam ticaret hukukundan istifade ederek katılım bankası kurmak, dünyayı ekonomik olarak elinde tutan lobilerle savaşmak demektir
    Cevapla