Vardan 8 yeni şube ile görevi devrediyor

2008 yılında Dr. Ömer Bolat’tan görevi devralan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ömer Cihad Vardan, Adıyaman'da açtığı 8. şubeyle birlikte görevini devrediyor.

Vardan 8 yeni şube ile görevi devrediyor
Vardan 8 yeni şube ile görevi devrediyor
GİRİŞ 09.04.2012 13:19 GÜNCELLEME 09.04.2012 13:19

MÜSİAD'ın Türkiye genelindeki 34. Şubesi Adıyaman'da Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan’ın katıldığı bir törenle açıldı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) yurt genelindeki yapılanmasına yeni bir halka daha ekledi. Kısa bir süre önce başlayan Adıyaman şubesi kurulması çalışmaları sonucunda, Adıyaman sanayisine yön veren önemli işadamları MÜSİAD çatısı altında buluştu.

Şehrin ekonomisinin canlandırılması yolunda önemli bir rol oynayacak olan ve Mehmet Dağtekin başkanlığında kurulan MÜSİAD Adıyaman şubesi, Adıyamanlı işadamlarının her platformda sesi olacak. Şubenin açılmasının özellikle yeni teşvik sisteminin açıklandığı günlere rastlamış olması ise, Adıyaman’ın gelişmesi yönünde bu teşviklerin daha iyi tanıtılmasına vesile oldu ve işadamlarında ayrı bir heyecan oluşturdu.

Vardan 8 yeni şube ile görevi devrediyor

Adıyaman şubesi, aynı zamanda 2008 yılında Dr. Ömer Bolat’tan görevi devralan Ömer Cihad Vardan’ın başkanlığında açılan son şube olma özelliğini de taşıyor. 28 Nisan 2012 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Genel Kurul’da dört yıllık görev süresini tamamlayarak, bırakacak olan Vardan’ın başkanlık döneminde, teşkilatlanma faaliyetleri bağlamında 8 ilde yeni şube açılırken 8 ilde de temsilcilik verildi. Ülke içinde barış ve kardeşliğin önemini ve MÜSİAD’ın Anadolu’nun müstesna işadamlarını bir masa etrafında sorunsuz bir şekilde bir araya getiren bir kurum olduğunu her fırsatta dile getiren Vardan ile bu dönemde Sivas, Aksaray, Mardin, Van, Düzce, Batman, Kırıkkale ve son olarak da Adıyaman Şubeleri açıldı. Bu şekilde MÜSİAD’ın hizmet bayrağı ülke genelinde 16 yeni bölgede daha dalgalanmaya, hizmet imkanları 16 yeni bölgeye daha ulaşmaya başladı.

MÜSİAD yurt dışında MMN ile büyüyor

Ömer Cihad Vardan başkanlığında yurt içinde yoğun bir teşkilatlanma dönemi geçiren MÜSİAD, yurt dışındaki irtibatlarını da kısaca MMN denilen MÜSİAD Multi National çatısı altında topladı. Yeni yapılanmayla birlikte 34 ülkedeki irtibat noktaları sayısını son dört yılda, 47 ülkede 119’a çıkararak önemli bir genişlemeyi yurt dışında da sergilemiş oldu.

Remziye.Karakus@haber7.com

Vardan 8 yeni şube ile görevi devrediyor
GALERİYE GİT