Vatandaşlardan benzin zammına tepki

Benzine litre başına 10 ila 11 kuruş arasında zam yapıldı.

GİRİŞ 24.12.2011 18:02 GÜNCELLEME 24.12.2011 18:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul'da litresi 4,21 liradan satılan 95 oktan benzinin fiyatı 4,31 liraya, 4,28 liradan satılan 97 oktan benzinin litresi 4,39 liraya yükseldi. Döviz ve petroldeki artışa bağlı olarak benzine zam ihtiyacı doğduğu belirtildi. Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle, şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.
Vatandaşlar zamma tepki gösterdi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 3
  • necdet kızılırmak 12 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşlar zamma tepki gösterdi. Eeee %100 artan maaşları neyle karşılayacaklar, durmak yok halkı soymaya devam !!!
    Cevapla
  • M/Y 12 yıl önce Şikayet Et
    Arabaya binmenin... Ufacık bir bedeli olması lazım.. Amortisman, yakıt, sigorta, vergi gibi, Ekmek parası için çalışanları tenzih ederim ama, arabaya zevk için binen akıllılar olmasa bu ülke yatırımları nasıl yapılacak hiç düşündünüzmü.. Neyinize yetmiyor toplu taşım araçları.. Otobüs, minibüs, taksi tramvay, tren, metro, deniz otobüsü, metrobüs .. İsterse benzin litresi 15 TL olsun, ülkeye yatırım olsun.. beni sevindirir.. Bizim milletimiz vatanseverdir, biner arabaya ülke yatırımlarına katkıda bulunur..
    Cevapla
  • mustafa ince 12 yıl önce Şikayet Et
    ZAVALLI VEKİLLER. Niye halk tepki veriyorki zavallı vekillerin maaşları yetmiyor.onlarda bir gece aniden maaşlarına %100 yapmışlar ne varki bunda. tabi vekillerin bu zam farklarıda nereden çıkacak petrolden,vergiden,değerli evrakların harçlarından,elektrik,telefondan v.b gibilerden çıkacak.vekiller bu saydıklarımdan haberi olmadıklarından hiçde umrunda degiller.nasılsa 2 sene vekillik yaptılarmı ömür boyu süper emekli oluyorlar.halk 25 sene çalışıp didinsinler emekli olacagım diye tabii ömrürleri yetersr. zavallı vekiller 2 senede emekli olsunlar. tabiiiiiii adamlar çokkkkkkkkkk çalışıyorlar hak ediyorlar degilmi?aldıkları paralar zehir zıkkım olsun.açaba 70 milyonun hakkını nasıl ödeyeçekler?
    Cevapla