Alışveriş Şenliği Sosyal Hayatı Canlandırdı

Bursa Ticaret Sanayi Odası tarafından bu yıl yedincisi gerçekleştirilen Bursa Alışveriş Şenliği esnafın yüzünü güldürdü. Bursa, şenlik kapsamında yapılan kültür-sanat etkinlikleriyle hareket kazandı.

Alışveriş Şenliği Sosyal Hayatı Canlandırdı
Alışveriş Şenliği Sosyal Hayatı Canlandırdı
GİRİŞ 09.09.2011 17:26 GÜNCELLEME 09.09.2011 17:26

Bu yıl “7’den 70’e Herkes İçin Alışveriş” konseptiyle düzenlenen 7. Bursa Alışveriş Şenliği kapsamında yapılan sokak etkinlikleri her yaşa hitap ediyor. Kentin ekonomisine olduğu kadar sosyal ve kültürel hayatına da canlılık getiren şenlik, çığırtkan, aşuk-maşuk, Karagöz-Hacivat, semazen, sihirbaz, kanto, ateşbaz, trio, kukla gösterisi gibi birbirinden renkli etkinliklerle tüketicilere ulaşmaya çalışıyor.

19 Eylül Pazartesi gününe kadar sürecek etkinlikler, başta Heykel, Altıparmak, Setbaşı, Kapalıçarşı, Uzunçarşı, Okçular, Tuzhan, Emirhan, Pirinçhan, Kozahan ile alışveriş merkezlerinde olmak üzere perakende alışverişin yoğun olduğu bölgelerde gerçekleştiriliyor. Etkinlikler kapsamında Heykel, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Tayyareci Mehmet Ali Caddesi ve Santral Garaj’a kurulan çadırda; çocuklara balon, büyüklere şerbet dağıtılıyor ve kurulan zıpzıpla alışveriş mekanları hareketleniyor.

Bursa merkezdeki geleneksel alışveriş mekanlarındaki tüccarın geniş katılımıyla gerçekleşen 7. Bursa Alışveriş Şenliği kapsamında her 50 TL’lik alışveriş çekilişe katılma şansı elde edecek. 7. Bursa Alışverişi Şenliği’nin iletişim sponsoru Vodafone ile çekiliş bu yıl sms ve internet üzerinden katılımla yapılıyor. 50 TL ve katları alışveriş yapan tüketiciler 13 bölgede kurulan danışma masalarında fiş ve faturalarını ibraz ederek şans kuponu alabiliyor. Tüm operatörlerden 2363’e mesaj çeken veya www.bas.org.tr adresindeki çekiliş katılım formunu dolduran herkes çekilişe katılabilecek.

7. Bursa Alışveriş Şenliği ile tüketiciler, hem yüzde 50’ye varan indirimlerden yararlanıyor, hem eğleniyor hem de çekilişle birbirinden değerli armağanlar kazanma şansını yakalıyor. Bu yıl çekilişle; 1 kişiye 2011 Model Otomobil, 7 kişiye Motosiklet, 7 kişiye Dizüstü Bilgisayar, 7 kişiye LCD TV, 7 kişiye No-frost Buzdolabı, 7 kişiye Bulaşık Makinesi ve 7 kişiye de Çamaşır Makinesi hediye edilecek.

KAYNAK: CİHAN