Vodafone'den kamu çalışanlarına avantaj

Vodafone Türkiye, kamu çalışanlarına yönelik 'Vodafone Kamu Avantaj' programını hazırladı.

Vodafone'den kamu çalışanlarına avantaj
Vodafone'den kamu çalışanlarına avantaj
GİRİŞ 04.08.2011 16:17 GÜNCELLEME 04.08.2011 16:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bu program kapsamında yenilenen 'yeni cep kamu tarifesi'nde ilk altı ay her yönde bin dakika konuşma süresinin ücreti 30 TL olarak belirlenirken, yüzde 50'ye varan indirim olanağı sunan online alışveriş sitesi 'kamupanya', KPDS'ye hazırlık için İngilizce eğitim programı içeren 'kamu akademi', yurtdışında yurtiçi gibi konuşturan 'yeşil pasaport' ve tüm kamu haberlerinin ücretsiz alınabildiği '1414 Kamu haber paketi' yer aldı. Vodafone Kamu Avantaj programı, Türkiye çapında il, ilçe ve köylerde görev yapan öğretmenler, emniyet ve ordu mensupları, sağlık personeli gibi tüm kamu çalışanlarına hitap edecek.

-"TÜRKİYE'DE 3 BİN KAMU ÇALIŞANI BULUNUYOR-

Vodafone Kamu Avantaj programının tanıtım toplantısında konuşan Vodafone Türkiye Bireysel Müşterilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, Türkiye'de 3 bin kamu çalışanı olduğunu, bu kişilerin aileleri ile birlikte düşünüldüğünde 10 milyondan fazla insanın kamudan geçimini sağladığını söyledi. Bu programı hazırlamadan önce kamu çalışanlarının ihtiyaçlarını tespit ettiklerini ve kamuluların, kendini geliştirerek işinde yükselmek, yurt dışında korkmadan konuşmak, aylık maaşını daha efektif kullanabilmek, geleceğine yatırım yapmak ve kamuyla ilgili son dakika değişikliklerini öğrenmek istediğinin ortaya çıktığını açıklayan Öğüt, Kamu Avantaj'ın da bu doğrultuda şekillendiğini kaydetti. Bu paket ile amaçlarının ülkenin dört bir yanında kamusal hizmet veren bireylerin hayatına değer katmak olduğunu vurgulayan Öğüt, "Kamu Avantaj'ı bu sosyal anlayışla ve gün geçtikçe daha büyük faydalar sunma hedefiyle kurduk. Dileyen tüm kamu çalışanlarının sadece iletişim ihtiyaçları için değil, kişisel gelişim ihtiyaçları için de Vodafone'u tercih etmelerini hedefliyoruz" dedi.

-İLK 6 AY HER YÖNE BİN DAKİKA KONUŞMA ÜCRETİ 30 TL OLACAK-

Vodafone Türkiye Bireysel Genel Müşteri Segmentleri Bölüm Başkanı Lütfullah Kitapçı ise paket hakkında bilgi verdi. Kitapçı'nın verdiği bilgilere göre, 'yeni cep kamu tarfesi'nde kamulular, ilk 6 ay her yöne bin dakika 30 TL'ye, sonrasında ise Vodafone'lularla 500 dakika, diğer yönlere 500 dakika konuşabilecekler. Bunun yanı sıra 'Kamu Avantaj' üyeleri 'Kamupanya' sitesinden, yüzde 50'ye varan oranlarda indirimlerden yararlanabilecekler. Kamu çalışanlarının sabit gelirlerini en etkili şekilde kullanabilmesi için beyaz eşyadan elektroniğe, tekstilden oyuncağa kadar çok çeşitli markaların yer aldığı 'Kamupanya' sitesinde birçok indirim ve avantajlı alışveriş imkanı kamu çalışanlarına sunulacak.

-İNGİLİZCE EĞİTİM-

Vodafone Kamu Avantaj üyelerine ücretsiz bir eğitim platformu olan 'kamu akademi', kamu çalışanlarını işlerinde yükselmelerini sağlayacak sınavlara hazırlayarak, kariyer gelişimlerine yardımcı online platform özelliği taşıyor. Wall Street Institute uzmanlarının hazırladığı, 11 ünite, 27 konu ve 900 dakikalık videodan oluşan içerikle, ilk aşamada KPDS sınavlarına yönelik İngilizce eğitimler verilecek. Bununla birlikte Vodafone Kamu Akademide üyeler, 'seviye tespit sınavı' sonrası, kendilerine uygun bölümden eğitime başlayarak ders videolarını izleyip ders notlarını indirebilecek, ardından da deneme testleri ile kendilerini sınayabilecekler. Aynı zamanda oluşturacakları profil ile, gelişimlerini takip ederek, eksik olan konulara odaklanabilecekler.

Kamulular, 'yeşil pasaport'da ise yurtiçi dakikalarını yurtdışında da kullanabilecek. Kamu çalışanlarını ilgilendiren ücretsiz '1414 haber paketi'nde ise kamu çalışanları, yeni iş olanaklarını, kendilerini ilgilendiren en son değişiklikleri ve düzenlemeleri anında öğrenebilecekler

KAYNAK: ANKA
YORUMLAR 1
  • sstaseri 12 yıl önce Şikayet Et
    laf cambazları. neden ilk 6 ay 1000 de sonra yarıya düşüyor.çünkü abone psikolojik olarak 1000 e alışacak devamında 500 üzerini dikkatsiz kullanacağı için limit aşımı diye bindirecek.hepsi laf cambazlığı
    Cevapla