Mahalli idarelerde ödüllük belediyeler

Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezince (MİARGED) düzenlenen ''2. Üretken Belediye Proje Yarışması''nda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Mahalli idarelerde ödüllük belediyeler
Mahalli idarelerde ödüllük belediyeler
GİRİŞ 26.07.2011 23:41 GÜNCELLEME 26.07.2011 23:41

MİARGED Başkanı Halil Memiş, Hilton Otel'de düzenlenen törende yaptığı konuşmada,yarışmayla belediyelerin proje üretmelerini teşvik etmeyi, projelerin kamuoyuyla ve diğer belediyelerle paylaşılmasını sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

25 belediyenin 28 projeyle ödüle layık görüldüğü gecede, Çevre ve Altyapı Projeleri kategorisinde Keçiören, Beşikdüzü ve Söğütlü belediyeleri birincilik; İzmit, Sultangazi, Pozantı ve Yenice belediyeleri ikincilik; Kepez, Vize ve Tunçbilek belediyeleri üçüncülük ödülü aldı.

Sosyo-Ekonomik ve Kültürel Projeler kategorisinde Antalya Büyükşehir, Kula ve Beldibi belediyelerine birincilik; Kayseri Büyükşehir, Keçiören ve Karaburun belediyelerine ikincilik; Bornova, Çatalca ve Develi belediyelerine üçüncülük ödülü verildi.

İyi Yönetim Projeleri kategorisinde İzmit ve Karasu belediyeleri birincilik; Ankara Büyükşehir ve Kumluca belediyeleri ikincilik; Bursa Büyükşehir Belediyesi üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Geceye, MHP Genel Başkan yardımcıları Ruhsar Demirel ve Sadir Durmaz da katıldı.

KAYNAK: AA