Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri

Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri 2010 Araştırması'nda en beğenilen ilk üç şirket Turkcell, Garanti Bankası ve Arçelik oldu.

Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri
Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri
GİRİŞ 31.03.2011 08:30 GÜNCELLEME 31.03.2011 08:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İnsan kaynakları çözümleri firması İsviçre merkezli Adecco ile ekonomi dergisi Capital işbirliğinde bu yıl 11'incisi düzenlenen Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri 2010 Araştırması'nda dereceye giren şirketlere ödülleri, The Ritz-Carlton Oteli'nde gerçekleştirilen törenle verildi.

Adecco Doğu Avrupa Bölgesi Direktörü Tibet Eğrioğlu, törende yaptığı konuşmada, Türk şirketlerinin krizden Batı Avrupa'daki şirketlerden daha iyi durumda çıktığını, Türk ekonomisinin yüzde 8 büyüdüğünü ve global şirketlerin Türkiye'deki yatırımlarının örnek model haline geldiğini belirtti.

Eğrioğlu, ''Eskiden sadece yabancı sermayenin ülkemize yapacağı yatırımlardan bahsederken artık günümüzde Türk şirketlerinin de dünya çapında şirketlere yapabileceği yatırımlardan bahsediliyor. Bir başka deyişle, dünya markaları Türk şirketleri tarafından satın alınmayı bekler duruma geldiler. Krizden güçlü çıkmış birçok şirket de Türkiye'de yatırım yapma veya yatırımı artırma yolunda adım atmaya başladı'' dedi.

Daha sonra çok sayıda sektörden üst ve orta düzey yöneticilerin Türk iş dünyasındaki şirketleri değerlendirmesiyle gerçekleştirilen araştırma sonucunda Türkiye'nin en beğenilen şirketleri seçilen firmaların temsilcilerine ödülleri verildi.

Araştırma sonucunda Türkiye'nin en beğenilen ÜÇ şirketi Turkcell, Garanti Bankası ve Arçelik olurken bu şirketlerin ardından en beğenilen şirketler listesinde sırasıyla şu firmalar yer aldı:

''Koç Holding, Eczacıbaşı Topluluğu, Coca-Cola, Unilever, Procter&Gamble, Ülker, İş Bankası/Doğuş Holding, Microsoft, Sabancı Holding, Vodafone, BSH/Efes Pilsen, Borusan Holding, Vestel/Siemens, THY, Ford, Shell/Enka ve Tüpraş/Anadolu Grubu.''

Gecede sektör birincisi şirketlere de ödülleri takdim edildi.

AA

YORUMLAR 5
  • ATALAY 13 yıl önce Şikayet Et
    BEĞENİLEN Mİ KAZANANLAR MI. Bence bu şirketler halk tarafından pek sevilmeyen ama mecbur kallındığı için tercih edilenlerdir.Avrupa ayarında müşteri memnuniyeti ilkesi malesef yoktur,göstermelikler vardır..
    Cevapla
  • Hüseyin Hatay 13 yıl önce Şikayet Et
    bilmediğimiz. ismini cismini bilmediğimiz marka bilinirliği nerdeyse olmayan bazı firmalar nasıl oluyorda en beğenilen olmuş sorgulamak gerek.
    Cevapla
  • aykut okçu 13 yıl önce Şikayet Et
    Şaka mı bu. Dalga mı geçiyorsunuz siz milletle. Etrafımda kimden duysam en beğenilen 3 şirket değil bunlar en nefret edilen 3 şirket. 1.turkcell; yapılan soygunun haddi hesabı yok. 2. garanti; kart kullanım, hesap kullanım ücretleri dillere destan. call center ı aradıklarında tafralarından yanlarına yaklaşılmıyo. bırakın Allah aşkına, en sevilen şirketlermiş. çocuklar güler buna ...
    Cevapla
  • Ben ve Evren 13 yıl önce Şikayet Et
    site dizaynı. arkadaşa katılıyorum, berbat bir dizayn olmuş. daha karmaşık olmak her zaman daha iyi olmak anlamına gelmez. bkz. google.
    Cevapla
  • CEMERAN53 13 yıl önce Şikayet Et
    elveda. hergun en az 100 kere gırdıgım haber7.com sitesini kitlesi ile adeta dalga geçen saçma sapan sinir bozucu dizaynı nedeni ile bırakıyorum.
    Cevapla