İSİAD'dan Çin'e büyük çıkarma

Geçtiğimiz yıllarda yapmış olduğu programlar ve yurtdışı gezilerinde almış olduğu sonuçlarla üyelerine ve ülkemiz işadamlarına ciddi kazanımlar sağlayan İSİAD bu yılda faaliyetlerini doludizgin sürdürüyor.

İSİAD'dan Çin'e büyük çıkarma
İSİAD'dan Çin'e büyük çıkarma
GİRİŞ 17.02.2011 11:49 GÜNCELLEME 17.02.2011 11:49

Ocak ayında Amerika’nın Las Vegas – Los Angeles ve New York bölgelerine yaklaşık 20 işadamı ile çıkarma yapan İSİAD buradan önemli neticeler elde ederek geri dönmüş ve üyelerinden TRIO BİLİŞİM, MOBİT BİLİŞİM ve E FABRİKA firmaları önemle anlaşmalar sağlamıştı. Özellikle Elektronik - Bilişim sektöründe yapılan bu anlaşmalar işadamlarının yüzlerini güldürdü.
 
ŞİMDİ SIRA ÇİN'DE
 
Önceki fuar ve iş görüşmeleri döneminde ÇİN’den ihracat anlaşmaları çıkarmayı başaran İSİAD bu sezonda aynı çalışma temposuyla yoluna devam ediyor.

Geçtiğimiz dönemlerde KOSGEB’in desteklediği programlar dahilinde GES ELEKTRONİK ve TEKNİKSAT firmalarının bu görüşmeler kapsamında yaptığı ihracat anlaşmaları işadamları için ayrı bir moral kaynağı olmuştu.
 
İSİAD Nisan ve Mayıs ayları içerisinde yine KOSGEB’in desteği ile ÇİN’in Guangzhou ve Hong Kong şehirlerinde düzenlenecek olan HKTDC ve CANTON fuarlarına yaklaşık 50 işadamı ile çıkarma yapmaya hazırlanırken orada bulunan partner derneği GUTIAD aracılığı ile de sektörel ikili iş görüşmeleri yaptırmanın altyapısını oluşturuyor.
 
Bütün bu etkinliklerden ve daha fazlasından haberdar olmak ve faydalanmak için İSİAD ile irtibata geçebilirsiniz.

KAYNAK: HABERTİMES