2010 uluslararası banka tatil günleri

Türkiye, Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesi arasında finansal ilişkiler oluşturma konusunda rol üstlenen A&T Bank,'2010 Uluslararası Banka Tatil Günleri Takvimi'ni yayımladı.

2010 uluslararası banka tatil günleri
2010 uluslararası banka tatil günleri
GİRİŞ 01.02.2010 16:16 GÜNCELLEME 01.02.2010 16:16

Türkiye, Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesi arasında finansal ilişkiler oluşturma konusunda rol üstlenen A&T Bank, ticari ve finansal kurumların yabancı para cinsinden nakit akışlarını planlamalarına yardımcı olacak ''2010 Uluslararası Banka Tatil Günleri Takvimi''ni yayımladı.

A&T Bank'tan yapılan açıklamada, ''Nakit akışını etkinliğini artırarak, operasyonel işlemlerde verimlilik artışı sağlayan Amerika, Kanada, Avrupa ve Uzakdoğu;nun belli başlı ülkelerinin yanı sıra Ortadoğu ve Kuzey Afrika;yı da kapsayan '2010 Uluslararası Banka Tatil günleri Takvimi;ni Türkiye de ilk defa bu kadar geniş içerikli yayımlandı'' denildi.

Banka ve finans kurumlarının, uluslararası piyasalardaki plasman işlemleri, ileri valörlü tüm kur işlemlerinin hesaplanması, yabancı para transferleri gibi her türlü yabancı para bazlı nakit akışında; ithalat ve ihracat yapan şirketlerin akreditif dönemlerinin planlamasında yardımcı olacak olan bu çalışma, hem bankalar hem de dış ticaret yapan şirketler için önemli bir bilgi kaynağı özelliği taşıyor.

A&T Bank Hazine ve Finansal Kurumlar Bölümünün bir projesi olarak hayat geçen '2010 Uluslararası Banka Tatil Günleri Takvimi;nden edinmek için www.atbank.com.tr adresine ulaşarak, bilgi formunu doldurmak yeterli olacak.

KAYNAK: AA