Vodafone Kontörlü Cep Limitsiz tarifesi

Vodafone, yeni tarifesi ''Kontörlü Cep Limitsiz''i hayata geçirdi.

Vodafone Kontörlü Cep Limitsiz tarifesi
Vodafone Kontörlü Cep Limitsiz tarifesi
GİRİŞ 14.01.2009 13:38 GÜNCELLEME 14.01.2009 13:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamada, söz konusu tarife kapsamında her ay 100 kontör yükleyen abonelerin, 30 gün boyunca günde 10 dakikadan sonra tüm Vodafon'luları limitsiz ve ücretsiz arayabileceği belirtildi.

Vodafone Türkiye Bireysel İşletme Bölüm Başkanı Engin Aksoy, yaptığı değerlendirmede, ekonomik sıkıntıları göz önünde bulundurarak hazırladıkları ''Kontörlü Cep Limitsiz'' tarifesi ile iletişimin önündeki engelleri kaldırmaya devam ettiklerini kaydetti.

Aksoy, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

''Sektörde benzeri olmayan yeni tarifemiz, yaratıcı bir yaklaşımla iletişimin önündeki limitlerin üzerini çiziyor. Cep telefonu kullanıcıları artık 'Ne kadar konuştum, kaç kontörüm gidecek' gibi kaygılar yaşamayacak, görüşmelerinde hiçbir kısıtlamaya gitmek zorunda kalmayacak. Kontörlü Cep Limitsiz tarifesinde yapılan 10 dakikalık görüşmeler, şebeke içi dakikası 1, diğer yönlere ise 2 kontörden ücretlendirilecek. Tüketici dostu bir yaklaşıma da sahip tarifede görüşmeler 60 değil, 6 saniyelik periyotlarla ücretlendirilecek.''

(aa)

 

YORUMLAR 2
  • erkan cicioğlu 15 yıl önce Şikayet Et
    Vodafone Süper. Şebeke içi sınırları bitirdi Vodafone.Cık ları kaldırıyor yani :)Şimdi diğerlerine bakalım ne yapacaklar .Tarifenin detayları www.vodafone.com.tr de var.Birde şu diğer aramaları kırdı mı tamamdır.Teşekkür ediyorum çalışanlarına..
    Cevapla
  • Osman Kaplan 15 yıl önce Şikayet Et
    Yaa ben anlamadım. 30 gün boyunca günde 10 dakikadan sonra demişler ama hergun mu 10 dakıka yoksa 1 kereye mi mahsus 10 dakıka anlamadım ....
    Cevapla