Türk Telekom'dan 2 YTL'ye telsiz telefon

Bilişim meraklılarına kapılarını açan Cebit Avrasya'da pek çok yenilik ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Fuar dolayısı ile bir kamponya düzenleyen de Türk Telekom

Türk Telekom'dan 2 YTL'ye telsiz telefon
Türk Telekom'dan 2 YTL'ye telsiz telefon
GİRİŞ 07.10.2008 19:51 GÜNCELLEME 07.10.2008 19:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bilişim meraklılarına kapılarını açan Cebit Avrasya'da pek çok yenilik ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Fuarı görmek için gelenlere özel kampanyalar düzenleyen şirketlerden Türk Telekom, piyasada 70 ile 160 YTL arasında satılan kablosuz telefonları 24 ile 48 YTL arasından iki yıl taksitle alma imkanı sağlıyor.

'RahaTT' tarifesini Cebit'te başlatan şirketin müşterileri aylık 1, 1,5 veya 2 YTL ödeyerek son model telefon sahibi olabiliyor. Kampanyaya katılmak için müşterinin evindeki sabit hattı 2 yıl daha kullanacağına dair sözleşme imzalaması gerekiyor.

Evinde sabit hat bulunmayanlar ise o anda imzalayacakları anlaşma ile hem hat hem de telefon sahibi olabiliyor. Telefonların ücretleri iki yıl boyunca faturaya yansıtılıyor.

(CİHAN)

YORUMLAR 2
  • erhan ÖNDER 15 yıl önce Şikayet Et
    al bi telekom kazığı daha. güldürmeyin insanları sabah sabah 3 ytle lik görüşmeye 18 ytl fatura ödüyoruz 15*24 360 ytl yapar yani bu telefon lar ortalama bize 360 ytlye geli bu sadece altatmaca ben ce biran önce sabit telefonlarınızı iptal ettirin gitsin soyguncu bunlar soyguncuuuuuuuuuuuuuuu
    Cevapla
  • MUSA SAĞIZLI 15 yıl önce Şikayet Et
    YAŞ TAHTAYA BASMAYIN...!. İnternet için 24 ay taahütte bulundum. sürenin bitmesi için gün sayıyorum. Telefona kanıpta 24 ay bağlamayın kendinizi.
    Cevapla