Rusya'dan dikkat çeken açıklama: Olan sadece biz olmayacak

Rus petrol şirketi Lukoil'in Başkan Yardımcısı Leonid Fedun, petrol piyasalarındaki fiyat savaşlarının Rusya ve Suudi Arabistan'ı bitkin düşüreceğini belirterek, "35 doların altındaki fiyatlarda Rusya'nın petrol üretimi 2022'den itibaren düşmeye başlayacak." dedi.

Rusya'dan dikkat çeken açıklama: Olan sadece biz olmayacak
Rusya'dan dikkat çeken açıklama: Olan sadece biz olmayacak
GİRİŞ 19.03.2020 17:24 GÜNCELLEME 19.03.2020 17:24
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Lukoil'in aynı zamanda ana ortaklarından olan Fedun, Rus RBK kanalına verdiği mülakatta, küresel petrol piyasalarında yaşanan gelişmelere dair değerlendirmelerde bulundu.

 

 

Fedun, küresel piyasalarda düşen petrol fiyatlarına ilişkin olarak, "Değerlendirdiğimiz senaryolara göre, 35 doların altındaki fiyatlarda Rusya'nın petrol üretimi 2022'den itibaren düşmeye başlayacak." ifadesini kullandı.

SADECE RUSYA DEĞİL SUUDİ ARABİSTAN'DA ETKİLENECEK

Fiyat savaşlarından en çok etkilenen ülkelerin Rusya ve Suudi Arabistan olacağını savunan Fedun, "Sıradaki konu rezervlere ve ekonomik potansiyellerine gelecek. ABD, Çin, Hindistan ve Avrupa ülkeleri ise fayda sağlayacak. Hane gelirleri yüzde 2 artacak." değerlendirmesinde bulundu.

 

 

Rusya ile Suudi Arabistan arasında yapılması gereken müzakerelere de değinen Fedun, "Suudi Arabistan ile tekrar anlaşmamız gerek ancak bunu gerçekleştirebilmek için önce aramızdaki anlaşmayı bozan kötümserlikten kurtulmak gerekiyor." diye konuştu.

YORUMLAR 24
  • M. Aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Noldu 3 günde tırstınız. Hani para rezerviniz iki yıl yeterdi.
    Cevapla
  • Zekigören 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu zamanda az yemeli israf yapılmadan yaşamalı, patates, makarna, yumurta, bulgur, ve yeteri kadar diğer gıdalar. Az yemeli kararında üreteceğiz, az çalışıp kaliteli ürünler üretmek doğru strateji olacaktır. Emek sömürüsü bitmiş kapanmıştır.
    Cevapla
  • tek parmak 4 yıl önce Şikayet Et
    zaten bu saat den sonra kim ne satar ise o kalir zaten dunya da cok satan var elinde garanti yok cikacak diye aslin da petrol pahali degil idi bazi ceteler ulkeri maf edip el koydu yada borsa da fiat pahali gibi gøsterip kazik atti bence bir ulke tek seye bagli kalmasi sacma geliri baska yerden olacak su an tr meyve sebze ucuz belki cok zarar edecek var da bence halk risk alip bol bol sebze ekecek sonuc da kapilar acilir ise bence cok satilir tabi bir risk de sonuc da ulkeler yiyecek alacak
    Cevapla
  • Nejat 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi petrol savaşları var o zamanda su savaşları başlar
    Cevapla
  • Ozcan- 4 yıl önce Şikayet Et
    Rusya petrol ve dogal gaz ayakta tutuyor bu ulke bir cok tarim urunlerini disardan ithal ediyor birde savunma ve silaha bayagi bir yatirimlari var insallah bu dusuk fiat uzun surerde ekonomileri bozulur birde su turk dusmani asgilik arap ulkeleri belkide bu petrol sonlarini getirecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle