Pazarlama dünyası İstanbul Marketing Summit’te buluşuyor

Yılın heyecan verici pazarlama etkinliği İstanbul Marketing Summit, ikinci kez 9-10 Aralık’ta Zorlu PSM’de düzenlenecek.

Pazarlama dünyası İstanbul Marketing Summit’te buluşuyor
Pazarlama dünyası İstanbul Marketing Summit’te buluşuyor
GİRİŞ 04.11.2019 13:05 GÜNCELLEME 04.11.2019 14:05

‘Yeni Nesil Sürdürülebilir Markalar’ mottosuyla Avrupa’nın en iddialı pazarlama zirvesi olmayı hedefleyen İstanbul Marketing Summit, 24 konuşmacı ve 1500’den fazla sektör profesyonelini bir araya getiriyor.

 

 

İki gün sürecek etkinlikte markalarının üst düzey yöneticileri ve pazarlama uzmanlarının yanı sıra katılımcılar da interaktif olarak öğrenecek, eğlenecek ve iş ağlarını genişletecek. Etkinlikte yapılacak sunum ve konuşmalarla markaların kuruluşlarından itibaren oluşturdukları deneyime şahit olunacak.

Pazarlama profesyonellerini Türkiye’den ve dünyadan önemli isimlerle buluşturacak olan İstanbul Marketing Summit’e; Korn Ferry Hay Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Kaynar, HOPİ Genel Müdürü Neslihan Uçar Çadırcı, FLO Pazarlama ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Pelin Şeker, BKM Genel Müdür Yardımcısı Cenk Temiz, Dockers Avrupa Pazarlama Direktörü Joan Calabia, R/GA EMEA Chief Creative Director Andre Le Masurier gibi isimler konuşmacı olarak katılacak.

 

 

İstanbul’un Pazarlama Ödülleri de Sahiplerini Buluyor

İstanbul Marketing Summit tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen İstanbul Marketing Awards’ın kazananları da 10 Aralık’ta açıklanacak.

Brand Map Genel Yayın Yönetmeni Bülent Fidan’ın Jüri Başkanlığını yaptığı İstanbul Marketing Awards’ta; Toplumsal Cinsiyet Eşitliği İletişimi, Spor İletişimi, Genişletme / Esnetme / Ortaklık Yoluyla Büyüme gibi fark yaratan ödül kategorileri bulunuyor.

Etkinlik ile ilgili tüm bilgilere www.istanbulmarketingsummit.com adresinden, etkinlik biletlerine ise Biletino.com’dan ulaşılabilir.