Dikkat çeken Türkiye sözleri: Çok görkemli...

Japonya'da koalisyon hükümetinin ortağı Komeito Partisinin Genel Başkanı Natsuo Yamaguchi, 'Türkiye'yi 2003 yılında ziyaret ettim. O yıllar ile bugünü kıyasladığım zaman Türkiye'nin ekonomik durumunun o zamankinden daha görkemli bir şekilde geliştiğini fark ettim.' dedi.

Dikkat çeken Türkiye sözleri: Çok görkemli...
Dikkat çeken Türkiye sözleri: Çok görkemli...
GİRİŞ 23.09.2019 13:53 GÜNCELLEME 23.09.2019 15:59
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Japonya'da koalisyon hükümetinin ortağı Komeito Partisinin Genel Başkanı Natsuo Yamaguchi, "Türkiye'yi 2003 yılında ziyaret ettim. O yıllar ile bugünü kıyasladığım zaman Türkiye'nin ekonomik durumunun o zamankinden daha görkemli bir şekilde geliştiğini fark ettim." dedi.

 

Genel Başkan Natsuo ile Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima ve beraberlerindeki üst düzey yetkililer, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Eskişehir'de bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Natsuo, Türkiye'nin Tokyo Büyükelçisi Murat Mercan'ın tavsiyesi üzerine bu kente geldiklerini söyledi.

 

Türk-Japon dostluk bağının uzun yıllar önce kurulduğunu vurgulayan Natsuo, şöyle devam etti:

"Son yıllarda Japonya-Türkiye ilişkileri üst düzey ziyaretler vesilesiyle ekonomik ve kültürel anlamda gerçekten büyük bir ivme kazandı. Türkiye'yi 2003 yılında ziyaret ettim. O yıllar ile bugünü kıyasladığım zaman Türkiye'nin ekonomik durumunun o zamankinden daha görkemli bir şekilde geliştiğini fark ettim. Japonya'da doğal afetler her zaman gündeme gelmiştir. Türkiye'de de depremler son günlerde gündeme geldi. Doğal afeti önleme konusunda iki ülke arasında iş birliği yapabileceğimize inanıyoruz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Nedense dışardan gelenler farkı hep görüyor (gurbetçiler dahil) da içeridekilerin bazıları bir türlü farkı fark edemiyor.
    Cevapla
  • Lodos 4 yıl önce Şikayet Et
    Japon bile anlamış
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Insan oğluna dünyanın yarısını versen, sorar öteki yarısı ne olacak. Şükür etmeyi unutan bir Millet olduk.
    Cevapla
  • Ercan 4 yıl önce Şikayet Et
    Aman başkan cehape yi kizdiracan dikkatli ol
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Imf lik chp ve ip e duyrulur..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle