Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Cumhuriyet tarihinin en büyük rakamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orta Anadolu Ekonomi Forumu'nda yaptığı konuşmada "Turizmde ciddi manada turist akışı var. Cumhuriyet tarihinin en büyük rakamı, 52 milyon turist ülkemize gelecek" dedi.

GİRİŞ 04.09.2019 19:53 GÜNCELLEME 04.09.2019 20:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orta Anadolu Ekonomi Forumu'nda konuştu.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkeye gelen turist sayısında yükseliş olduğunu ve Cumhuriyet tarihi en büyük rakamının yakalanacağını belirtti. Erdoğan'ın konuşmasındaki o bölüm şöyle: 

"Sistemde 1 yıl önceki kur saldırısına yol açan açıkları kapattık. Turizmde ciddi manada turist akışı var. Cumhuriyet tarihinin en büyük rakamı, 52 milyon turist ülkemize gelecek. Artık hakikaten parasını veren turist geliyor. Bu konuda da şu anda Rusya birinci sırada, Almanya ikinci sırada. Avrupa bunun dışında sıralara girmiş vaziyette. Artık Çin'den de turist akışı başladı."

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • Murad 4 yıl önce Şikayet Et
    Almanyada artik kimse gecinemiyor emekliler cöpten siseleri toplayip satiyorlar tam bir cöküs basladi almanyada yakinda iltica basvurusu yapilir sa sasmayin
    Cevapla
  • Abdullah Âdemoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Turizm ülkemize döviz getiriyor. Fakat getirdikleri dövizler ile temizlenmeyecek kadar çok ahlaksızlık ve günahı da beraber getiriyorlar.
    Cevapla
  • Terkos 4 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar iyice taşınmaya başladı Türkiye'ye, kaçan kaçana...!
    Cevapla