Huawei satışlarında büyük düşüş!

ABD'nin yaptırım kararının ardından Google'ın Android desteğini keseceğini açıklamasıyla birlikte Huawei, uluslararası akıllı telefon satışlarında yüzde 40-60 düşüş bekliyor. Bu nedenle denizaşırı pazarlar yerine Çin pazarına odaklanmayı planlayan şirket Honor 20'yi pazardan çekme seçeneğini de değerlendiriyor.

Huawei satışlarında büyük düşüş!
Huawei satışlarında büyük düşüş!
GİRİŞ 17.06.2019 09:06 GÜNCELLEME 17.06.2019 09:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Huawei Technologies, uluslar arası akıllı telefon satışlarında yüzde 40-60 arasında bir düşüş yaşamaya hazırlanıyor.

 

HONOR 20'Yİ PAZARDAN ÇEKEBİLİR

Konuya yakın kaynaklara dayandırılan habere göre Huawei, denizaşırı pazarlar için ürettiği son modeli Honor 20'yi pazardan çekme seçeneğini de değerlendiriyor.

 

Honor 20, Britanya ve Fransa'da 21 Haziran'da satışa sunulacaktı.

Huawei, denizaşırı pazarlarda uğrayacağı kaybı telafi etmek için Çin pazarına odaklanacak.

YORUMLAR 3
  • Murat76 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye pazarı da var, yapsın androide alternatif, ki yapmışlar, zaten googlein da pabucu dama atılıyor. Su ana kadar kullandığım en iyi telefon huawei. 2 kere 2metreden düştü, bir sey olmadi
    Cevapla
  • Serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    Elin ABD lisine gebe kalırsan böyle olur bizimkiler de GM reklamında sanki tr markası gibi övsün dursun. Bugün 5 marka birleş se Samsung Huawei Xiaomi bu üçü de yeter artık Google bitti dese ama nerde eee
    Cevapla
  • Veli Kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Huawei apple'i oyle bir carptiki korkudan google androidi vermem diyor! huawei kralini yapar.ecel terleri dokmeye devam etsin apple. sonu nokia gibi olacak!
    Cevapla